facebook pixel
Vakantiehuisje Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Woning Ibiza

Het is verleidelijk om je op Ibiza in de watten te laten leggen in een hotel. Je hoeft je bed niet op te maken en ook over de drie dagelijkse maaltijden hoef je niet wakker te liggen.

Ben je echter op je privacy gesteld en wil je het echte Ibiza beleven, dan huur je beter een vakantiehuisje op het zonnige eiland, dan wanneer je een hotel boekt.

 

Kies een locatie

Ibiza is een groot eiland en voor je een huisje kunt huren, moet je eerst beslissen waar je graag wilt verblijven. Ibiza-stad is de meest charmante stad van het Spaanse eiland. Je vindt er vele bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je vakantie. En op slechts een kwartiertje wandelen vind je het Talamanca-strandresort, met helder turquoise water en zacht wit zand.

Voor het authentieke Spanje moet je in Santa Eulalia zijn. Hoewel Ibiza vooral om zijn uitgaansleven bekend staat, vind je daar in Santa Eulalia amper iets van terug. In het culturele en gastronomische centrum van Ibiza geniet je van wandelingen op de promenade en in de luxe jachthaven van het struinen langs de hippiemarktjes en winkels.

Wil je graag genieten van een helderblauwe zee, witte stranden en adembenemende zonsondergangen? Zoek dan een vakantiehuisje in Sant Antoni de Portmany, kortweg San Antonio. Het is één van de populairste badplaatsen van Ibiza en kent een uitgebreid uitgaansleven. Daarnaast is de stad bekend als de geboortestad van Christoffel Columbus. Het Ei van Columbus, het kunstwerk dat je bij het binnenrijden van de stad direct ziet, is een ode aan hem.

 

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje

Als je een appartement of huisje huurt tijdens je vakantie is het natuurlijk niet je bedoeling om schade te maken. Helaas wil het nog wel eens misgaan en gebeurt het bijvoorbeeld dat de kookplaat kapot gaat, of dat je kind een glazen vaas omstoot. Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering - die ook in het buitenland dekking biedt - hoef je je geen zorgen maken over de kosten. Met een dergelijke verzekering kun je de schade die jij of een ander gezinslid per ongeluk veroorzaakt bij anderen vergoed krijgen. Zo kun je met een gerust hart in een mooi vakantiehuisje op Ibiza verblijven.

 

Appartement of vakantiehuisje?

Wil je graag dicht bij het strand verblijven, dan kies je het beste voor een appartement. Vind je het geen probleem om enkele kilometers naar het strand te wandelen? Dan kun je voor een villa of een vakantiehuisje kiezen. Deze bevinden zich vaak wat meer in het achterland, iets verder van het strand en de zee. Het voordeel van deze vakantiehuizen is dat ze meestal een eigen zwembad hebben. Zo kun je in alle rust en privacy genieten van een verfrissende duik.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?