facebook pixel
Ibiza Organice
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.8529411764706 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.85 (17 Votes)
Zakelijke evenementen Ibiza

Ibiza OrgaNICE is een Nederlands organisatie bureau van zakelijke groepsreizen en evenementen, al jaren gevestigd óp het eiland. En het klinkt misschien tegenstrijdig, maar niets is minder waar!

ibiza organice 1Door Ibiza OrgaNICE worden op Ibiza grote evenementen en incentive reizen georganiseerd en de infrastructuur leent zich hier inmiddels perfect voor. Zakelijke evenementen zijn vaak een beloning en Ibiza is een traktatie voor íedereen, er is geen betere bestemming om collega's, klanten, dealers -of wie dan ook– mee naartoe te nemen!

Van over-de-top luxe tot back to basic, van kleine gezellige dorpjes tot commerciële winkelcentra, van 's werelds beste nachtleven met miljoenen bezoekers per jaar tot meer dan 50 stranden waarvan de meeste idyllische rotsachtige baaitjes, de veelzijdigheid spreekt iedereen aan.

ibiza organice 2Ibiza OrgaNICE is opgericht door Madeleine Thijssen en Christel van Eersel. Zij zijn je ogen en oren op Ibiza, je collega op afstand, zij weten wat er gebeurt en wat niet mag worden gemist in een aantrekkelijk en origineel programma.

Daarbij werken zij met de beste leveranciers, zodat ze de beste kwaliteit kunnen bieden; een mooie samenwerking met klanten én leveranciers staat bij hun centraal. Zij streven ernaar om serieuze zaken te doen, maar op een leuke en informele manier. De assistentie ter plaatse is ervaren en toegewijd om de best mogelijke service te leveren - en altijd met een lach!

Zij verwelkomen jullie groep graag op Ibiza – neem hiervoor contact op via 0031 641041054 of nice@ibizaorganice.com.

image011  image012  image013

ibiza organice logo

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?