facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
2.8 1 1 1 1 1 Rating 2.80 (10 Votes)

Goed nieuws voor partygangers die deze zomer op vakantie gaan op Ibiza. Behalve de programmeringen van de grote clubs op het eiland als DC10, Hï, Pacha en Privilege opent er voor de liefhebbers een nieuwe nachtbar in Ibiza stad. 

Het nachtconcept TRASH is als eerste verschenen in 2016 in Rotterdam, Nederland. Een nachtclub waarbij deejays van te voren nooit bekend werden gemaakt en waar de focus altijd lag op entertainment, sfeer en beleving. Ondanks hun geheimzinnige programmering speelde er grote artiesten zoals: Afrojack, Benny Rodrigues, Derrick May en Lucien Foort. Aangevuld door de populaire resident deejays met een grote passie voor house muziek. 

De nachtbar verschijnt in een populaire uitgaansstraat aan de jachthaven van de stad, La Marina. Omringd met populaire uitgaansgelegenheden als Malanga café is de Carrer Carles V in zowel de zomer als de winter the place to be. Wiebe Kuipers verhelderd: “Verwacht een kleine intieme combinatie tussen een nachtclub en een bar. Met mooie dranken en iedere avond en nacht de beste house muziek van de stad.” 

Trash opent haar deuren op 4 juni en is vanaf dat moment 7 dagen per week geopend. 

Voor meer informatie: Instagram @trash.ibiza en Facebook: facebook.com/trashibiza

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?