facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1.6666666666667 1 1 1 1 1 Rating 1.67 (6 Votes)

Ben jij een echt feestbeest en wil jij er zeker van zijn dat je de leukste en beste uitgaansgelegenheden bezoekt in het feestelijke Ibiza? Bekijk dan het volgende lijstje met tips en zie geen enkele goede club over het hoofd!

  • Tropi Trance Ibiza Bar in Sant Antoni

De welbekende bar is niet heel groot maar de sfeer is geweldig! Zo zijn veel bezoekers erg te spreken over de beleving, de bediening, de DJ’s maar ook de drankjes – die erg goed smaken. Ook is deze club een echte aanrader voor trance liefhebbers. Zowel trance-muziek uit de jaren ’90 als de ’00 worden hier veel gedraaid. De Tropi Trance Ibiza Bar wordt door veel toeristen meerdere malen (per vakantie) bezocht.

  • Ushuaia Ibiza Beach Club in Playa d’en Bossa

Deze welbekende openluchtdisco is bij veel liefhebbers bekend als dé beste plek om te feesten op Ibiza. Zo draaien er bekende DJ’s, worden er prachtige shows gegeven en gaan de festiviteiten tot diep in de nacht door! Ook ligt de club direct aan het strand wat het allemaal net een stukje geweldiger maakt!

  • Popeyes Bar in Es Canar

Voor een geweldig avondje uit ben je bij de ‘Popeyes Bar’ wel degelijk aan het juiste adres. Zo zijn de medewerkers erg vriendelijk en prijzen bezoekers vooral de op en top ‘Ibiza vibe’ van deze club. Ook worden er zo nu en dan spetterende drag acts gegeven.

  • Sa Trinxa Beach Bar in Ibiza stad

Naast een goed feest kun je bij deze beach bar ook terecht voor een lekkere maaltijd. Gasten van de ‘Sa Trinxa Beach Bar’ prijzen de discotheek en eetgelegenheid voornamelijk om haar heerlijke rosé, originele stijl en prachtige ligging. Een bezoekje waard dus!

  • Pacha Ibiza in Ibiza stad

Bezoekers en toeristen zijn erg te spreken over ‘Pacha Ibiza’. Zo draaien er goede DJ’s, is er een geweldige dansvloer en heerst er een hele fijne sfeer. Let wel: de prijzen zijn hier aan de dure kant, neem dus genoeg geld mee!

  • Privilege in San Rafael

Eenmaal op het prachtige Ibiza terecht gekomen is een bezoek aan ‘Privilege’ een echte aanrader! De zeer grote discotheek wordt altijd gevuld door veel gasten die in zijn voor een goed knalfeest. Wel ligt het wat buiten het centrum – je kunt dus het best een taxi nemen. Gasten noemen de club ook wel de beste discotheek van heel het eiland; tegenvallen zal privilege dus niet!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?