... Prive Eiland Tagomago - Ibiza Magazine
Prive Eiland Tagomago
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.20 (5 Votes)
Prive Eiland Tagomago te koop

Het prive eiland Tagomago wordt sinds enkele dagen te koop aangeboden op internet. Tagomago is een eiland voor de oostkust van Ibiza en is ongeveer 600.000 m² groot en bevat onder andere een grote villa en vuurtoren.

Het is bijzonder dat het prive-eiland te koop staat, want vaak komen eilanden niet te koop. In Spanje zijn onlangs de eiland Espalmador en Sa Ferradura verkocht, voor bedragen van boven de € 20.000.000,- euro.

 

Tagomago huren

Het eiland is overigens ook te huur, dit kan vanaf € 125.000,- per week. Het (enige) huis op Tagomago heeft 5 grote slaapkamers, een grote woonkamer en een bijbehorende leefkeuken. Het zwembad is circa 150 m² groot en zonnen kan uiteraard op alle terrassen van het huis. Bekende sterren die het eiland afgelopen jaren gehuurd hebben zijn onder andere Gareth Bale (Real Madrid), Cristiano Ronaldo en Justin Timberlake. Zelf je ontbijtje of je bed opmaken hoeft niet; 9 man personeel zorgt ervoor dat je een heel relaxte vakantie hebt!

 

Tagomago in het nieuws

De Duitse miljardair Matthias Khün is eigenaar van het eiland en is enige tijd geleden in opspraak gekomen, omdat hij illegale bouwactiviteiten op het eiland heeft verricht, zonder daar de juiste vergunningen voor te hebben aangevraagd. In eerste instantie zou het gaan om twee jaar gevangenisstraf, maar uiteindelijk zijn dit 6 maanden geworden.

Klik hier voor meer informatie...

eiland tagomago

eiland tagomago

eiland tagomago

eiland tagomago

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?