... Hotel op Ibiza open na Corona - Ibiza Magazine
Hotel op Ibiza open na Corona
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Hotel op Ibiza

Hotel Hacienda Na Xamena is weer geopend voor gasten. Na een periode van sluiting in verband met de genomen corona maatregelen kunnen vakantiegangers weer terecht voor het boeken van een heerlijk verblijf op Ibiza.

Nu Hacienda Na Xamena haar deuren weer opent voor gasten betekent dit ook dat de nodige maatregelen zijn genomen in het resort om aan de regels te kunnen blijven voldoen. Een luxe kamer of suite boeken kan eenvoudig en snel via de website.

 

Opening van het seizoen verplaatst naar eind juni

Het seizoen opent voor Hacienda Na Xamena op 26 juni. Vanaf deze periode kunnen er dus weer vakanties geboekt worden. De opening van het seizoen stond eerder op 24 mei. Met de opening van het exclusieve hotel is het weer mogelijk om een heerlijke vakantie naar Ibiza te boeken. Het eiland zit vol verrassingen en geeft je een onvergetelijke ervaring die je altijd mee zal dragen. En Hacienda Na Xamena helpt graag mee bij het creëren van een prachtige herinnering.

Hier kun je genieten van allerlei luxe faciliteiten en een verblijf in de natuur. Het resort ligt aan de kust en vanaf de kamers en het zwembad heb je een schitterend uitzicht op de zee en indrukwekkende rotsformaties. Door de infinity pool heb je het gevoel alsof het zwembad direct overloopt in de zee.

Bij Hacienda Na Xamena draait alles om een onvergetelijke en vooral rustgevende ervaring. Wanneer je na een hectische periode met onzekerheid over corona even helemaal tot rust wilt komen kun je dat dus nu weer doen bij Hacienda Na Xamena. Je kunt gebruik maken van alle voorzieningen, zoals het heerlijke restaurant. Hacienda Na Xamena houdt rekening met de regels omtrent corona en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijk verblijf.

Een verblijf bij Hacienda Na Xamena is het hele jaar door mogelijk en dus kun je direct terecht voor een reservering van een van de mooie kamers van het resort. Op de website van het resort worden alle wijzigingen en nieuws omtrent corona geplaatst zodat gasten op de hoogte kunnen blijven van eventuele veranderingen.

Lees hier meer over hotels op Ibiza....

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?