facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1.3636363636364 1 1 1 1 1 Rating 1.36 (11 Votes)
Investeerder zet Pacha Groep voort

De meest iconische club van Ibiza, Pacha, is na een korte verkooptijd verkocht aan een grote investeringsmaatschappij. Niet alleen de club, maar het volledige merk heeft hiermee een nieuwe eigenaar gekregen. 

In een interview met de Diario de Ibiza, de krant van het eiland, laat de voormalig eigenaar en oprichter van het Pacha imperium Ricardo Urgell weten dat het pijn heeft gedaan om de beslissing te nemen. Met de verkoop van de Pacha Group zal onder andere de discotheek, het hotel, Lio en Destino op Ibiza verkocht worden. Wereldwijd zijn er meerdere Pacha Clubs onder een franchiseformule, het aandelenkapitaal hiervan zal ook overgaan naar de nieuwe eigenaar; Trilantic Investeringsgroep.

 

Er zal in eerste instantie weinig veranderen aan Pacha op Ibiza, de investeringsgroep is voornemens de formule door te zetten. Dit was ook één van de eisen die Ricardo Urgell heeft gesteld bij de verkoop van de Pacha Groep. Met de € 350 miljoen euro die met de deal gemoeid is zal de voormalig eigenaar verder gaan ondernemen en investeren. Op de bank voor de televisie zitten is voor de bijna 50 jarige Urgell absoluut geen keuze. Hij zal het geld investeren in luxe hotels en spa's over de hele wereld.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?