facebook pixel
Pacha
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)

pacha ibizaEén van de bekendste namen op Ibiza is natuurlijk Pacha, ontstaan in 1973. Ondanks de leeftijd van de club staat deze naam nog steeds op nummer één. De club wordt zelfs in één adem genoemd met het eiland zelf. In 2013 is er voor het eerst in jaren een nieuw programma geïntroduceerd. De nieuwe feesten F*** Me I’M Famous, Flower Power en Solomun + 1 hebben direct de harten van de feestgangers op Ibiza veroverd.

Pacha zelf is eigenlijk al een spectaculaire club zonder dat je de feesten meerekent. De club heeft een beetje een exotische sfeer over zich heen en is voorzien van een luxe inrichting. Als je binnenkomt kan je direct kiezen naar welke zaal je gaat om te feesten. In de zaal Sweet kom je meer de commerciële muziek van de radio tegen en je hoort hier Spaanse muziek. Naast deze zaal is de ingang van het restaurant. Je kan hier lekker gaan dineren, voordat je begint aan je clubavond in Pacha. Naast deze ruimtes heb je nog de hoofdzaal, Global zaal en de Funky zaal.

In het begin van Pacha lag de club ver van de bewoonde wereld. De afgelopen jaren zijn er complete appartementen, bars, casino’s, hotels en restaurants rondom de club heen gebouwd. Het El Hotel is zelfs in 2003 door Pacha gekocht. De club zelf is een gerenommeerde naam geworden met verschillende vestigingen verspreid over de wereld.

 

Tickets Pacha kopen

Ben je van plan om naar Pacha te gaan? Koop je tickets vooraf online of bij de promotie-teams voor de feesten waar je heen wil gaan. De prijzen aan de deur liggen vaak tot wel € 20,- per kaartje duurder dan online of bij de teams die op de dag zelf verschillende populaire stranden afgaan. Er zijn een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar waardoor de meeste feesten vooraf zijn uitverkocht. De prijs van een kaartje is afhankelijk van de populariteit van het feestje. Reken minimaal op € 40,- voor een kaartje. De prijzen voor feesten als F*** Me I’m Famous liggen een stuk hoger, rond de € 80,- á € 90,-. Dit is namelijk een bekend feest waar bekende dj’s optreden zoals David Guetta, Nicky Romero en Sunnery James & Ryan Marciano.

 

Bereikbaarheid Pacha

Uiteraard is Pacha bereikbaar met de bus. Vanaf Ibiza Stad is het mogelijk om naar de club te lopen. Dit is een wandeling van ongeveer 10 tot 15 minuten. Het is ook mogelijk om een taxi te nemen de prijzen liggen tussen de € 10 en € 25 afhankelijk vanaf de plek waar je vertrekt. Als je terug naar huis wilt is er voor de club een taxistandplaats met altijd voldoende (soorten) taxi's.

 

Feesten Pacha 2016

In 2016 heeft Pacha ongeveer hetzelfde programma aan feesten gepland als de jaren ervoor. Publiekstrekkers als F*** Me I'm Famous en Flower Power staan gewoon weer in de lijsten. Vooral het feest van David Guetta(F*** Me I'm Famous) is een aanrader!

Bekijk hier het volledige programma van feesten in Pacha op Ibiza in 2016!

 

Nieuws: Bekijk hier de openingsfeesten van 2016 op Ibiza!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?