facebook pixel
BALR. Blue Marlin
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.3636363636364 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.36 (11 Votes)
BALR. bedrijfskleding Blue Marlin

BALR. en Blue Marlin Ibiza bundelen hun krachten voor een unieke samenwerking. De twee internationaal bekende lifestyle-merken hebben samengewerkt aan een collectie als onderdeel van een 360º samenwerking.

De collectie bevat t-shirts, zwembroeken, petten en meer, allemaal geïnspireerd op het leven van een BALR. De collectie is nu verkrijgbaar in de pop-up store bij Blue Marlin Ibiza en op BALR.com.

Ibiza is al jaren dé plek voor voetballers en is daarmee dus een échte BALR. bestemming. Elke atleet brengt zijn vakanties op het witte eiland door en geniet van alle mooie dingen in het leven. De samenwerking tussen Blue Marlin Ibiza en BALR. gaat verder dan alleen de collectie en pop-up stores; het personeel van Blue Marlin Ibiza is gekleed in een unieke BALR. outfit en elk zonnebed is uitgerust met een BALR. handdoek.

 

BALR. X Blue Marlin Ibiza Collectie

De twee merken werken samen voor een collectie die bestaat uit T-shirts, zwembroeken, hoodies en meer, allemaal met een Blue Marlin Ibiza en BALR. logo. De collectie is exclusief verkrijgbaar in de winkel in Blue Marlin Ibiza Marina en bij Blue Marlin aan het strand van Cala Jondal. Het is tevens online verkrijgbaar op BALR.com. De BALR. pop-up stores bieden bezoekers de unieke ervaring die bij elke BALR. winkel te vinden is. De pop-up stores zijn open tot het einde van het seizoen.

 

Blue Marlin Ibiza nu open!

Om de start van de samenwerking en de opening van het seizoen 2018 te vieren, gaf Blue Marlin Ibiza op 29 april een feest. Dit evenement was een weerspiegeling van de echte BALR. ervaring. Blue Marlin Ibiza biedt een onberispelijke service, een unieke ambiance, persoonlijke klantenservice, gratis parkeergelegenheid en een taxibootdienst naar de schitterende jachten in de baai van Cala Jondal. De soepele overgang van overdag luieren naar vrolijke avondglamour zal gasten zeker bekoren met een voorliefde voor kwaliteit en stijl.

IbizaMagazine.nl feliciteert BALR. en Blue Marlin Ibiza met hun samenwerking!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?