facebook pixel
Op reis naar Ibiza: dit moet je zien!
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (9 Votes)
Genieten van de natuur op Formentera

Natuurlijk geniet je op het geweldige eiland Ibiza van haar prachtige natuur, talloze feesten, smakelijke gerechten en adembenemende stranden maar ook zijn er voldoende bezienswaardigheden en activiteiten.

Houd dus ook het volgende lijstje bij wanneer je al deze prachtige plekken wilt bezoeken!

  • Dalt Vila

Het zogenaamde ‘Dalt Vila’ wordt ook wel het historische hart van Ibiza genoemd. Dit is dan ook niet gek, zo zijn hier UNESCO-werelderfgoederen te vinden. Zo is er de prachtige kathedraal ‘Cathedral de la Verge de les Neus’ maar ook zijn er een aantal kunstwerken te bewonderen. Zo is ook een bezoekje aan het museum ‘Museo Arqueològic d’Eivissa’ en het ‘Museu d’Art Contemporani’ een echte must!

  • Punta Arabi

Deze hippie markt is een echte aanrader! Zo is dit de grootste (hippie) markt van heel Ibiza en staan er in Es Canar meet dan 500 kraampjes met geweldige, typische artikelen waarvan je er echt een paar mee naar huis wilt nemen als aandenken aan jou, of jullie, geweldige vakantie!

  • S’Argamassa Aqauduct

Dit geweldige aquaduct is een erfenis uit de Romeinse tijd en is gelegen in de mooie, Spaanse plaats Santa Eulalia. Via dit aangelegde aquaduct voorzagen de Romeinen zich van water uit een beek. Het adembenemende aquaduct is wel 425 meter lang.

  • Café del Mar

Het wereldberoemde ‘Café del Mar’ is een van de belangrijkste plekken op Ibiza. Mocht je het mooie eiland bezoeken, dan is dit een echte aanrader. Zo krijg je hier de meest romantische zonsondergang te zien door haar prachtige ligging in Sant Antonio. Ook de muziek waar je tijdens je bezoek van mag genieten is erg populair bij toeristen.

  • Cova des Culleram

Ben je een echte fanatiekeling? Bezoek dan de grotten van Culleram. Let wel: de weg tot aan de grotten alleen al is erg avontuurlijk! Zo is het rotsige pad naar de eeuwenoude grotten niet erg gemakkelijk af te leggen. Wel is het ‘Cova des Culleram’ een bezoek waard. Zo werden hier verschillende ontdekkingen gedaan waarbij tal van juwelen, lantaarns en beelden terug zijn gevonden uit de Romeinse tijd.

  • Formentera

Dit kleinste bewoonde eiland van de Balearen ligt heel erg zeer dicht bij Ibiza. Je bent er dan ook binnen een mum van tijd. Zo is er een veerdienst die je in nog geen 20 minuten naar het adembenemende eilandje brengt. Een echte must!

  • Ushuaïa

Ushuaïa is dé openluchtclub van Ibiza. Ben je een echte feestganger of wil jij gewoon de sfeer proeven van het nachtleven op Ibiza? Dan ben je naar een bezoek aan deze club op de hoogte van de gang van zaken! De discotheek trekt DJ’s van alle landen en is van zo’n 17.00 uur tot diep in de nacht omgetoverd in een waar festijn!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?