facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Villa San Antonio

villa san antonio 1

Een prachtige authentieke boerderij die gelegen is in het noorden; dat is dit vakantiehuis in een notendop. Deze ruime villa ligt vlakbij het leuke dorpje Santa Agnes; in dit dorpje kunt u allerlei leuke restaurants vinden. 

8 Personen  4 Slaapkamers € 3.136,-

Lees Meer

Bekijk alle villa's en huizen met 4 slaapkamers

vier slaapkamers

Vergelijk de mooiste villa's op Ibiza via onderstaande stappen, pas dan boek je de beste villa's tegen de scherpste tarieven!

1. Klik hier voor alle huizen en villa's met 4 slaapkamers!

2. Bekijk het villa en huizen aanbod van Booking.com! Deze zijn vaak de goedkoopste en hebben het grootste aanbod!

Villa San José

villa san jose 5

Deze vrijstaande villa bevindt zich op slechts 600 meter van het leuke dorpje San José. In dit dorpje zijn meerdere leuke restaurants te vinden; ook kunt u hier uw dagelijkse boodschappen doen. 15 kilometer verderop ligt Ibiza Stad; een erg mooie en gezellige stad.

8 Personen 4 Slaapkamers € 3.485,-

Lees Meer

Landhuis San Carlos

landhuis san carlos 2

Een bijzonder groot landhuis waarbij veel oog voor detail is; op die manier valt deze villa het beste te omschrijven. De villa is gebouwd in een zeer traditionele bouwstijl en kan als een finca gezien worden; het uitgangspunt is hierbij detail en liefde.

8 Personen 4 Slaapkamers € 3.586,-

Lees Meer

Villa San José Ibiza

villa san jose 4

Vlakbij deze prachtig ruime villa ligt het leuke dorpje San José. De villa kenmerkt zich door een finca stijl inclusief stenen muren en mooie houten balken. In de villa bevinden zich meerdere woonkamers. Tevens biedt het huis ruimte om gezellig te dineren in de ruime eetkamer. 

8 Personen 4 Slaapkamers € 4.990,-

Lees Meer

Villa Casa Pepita

casa pepita 1a

Op maar 2 kilometer afstand van San Rafael ligt deze mooie villa. In San Rafael zijn meerdere leuke restaurants en winkels. Er is ook een supermarkt aanwezig. Bij binnenkomst op het terrein ligt rechts op het terrein het huis van de eigenaar. Aan het einde van het pad ligt de mooie villa.

7 Personen  4 Slaapkamers € 2.795,-

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?