Villa huren op Ibiza; 5 slaapkamers - Ibiza Magazine
Villa huren op Ibiza; 5 slaapkamers
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.9333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (15 Votes)

Villa Vich - San Lorenzo

villa vich 49

Op zoek naar een mooi huis op Ibiza om te huren en elke dag te genieten van een fraai uitzicht over de bossen en overige natuur dat Ibiza te bieden heeft? Villa Vich is een prachtig huis, goed gelegen in het noord-oosten van het eiland en hierdoor dichtbij leuke dorpen en stranden!

 10 Personen

 5 Slaapkamers

 Vanaf € 4.700,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Nine / Ten - Roca Llisa

villa nine ten 7

Op zoek naar een huis op Ibiza met een goede ligging en perfect uitzicht over de zee? Overweeg dan om Villa Nine-Ten te huren in Es Cubells aan de zuid-west kust van Ibiza. Een moderne villa voor tien personen! Het huis is dicht gelegen bij diverse stranden en ligt ook dichtbij het vliegveld en Ibiza Stad.

 10 Personen

 5 Slaapkamers

 Vanaf € 5.300,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Palermo 10 - Es Cubells

villa palermo 4

Op zoek naar een mooie ouderwetse finca om te huren op Ibiza, kijk niet verder want dit mooie huis is geschikt voor 10 personen. Het heeft een mooie ligging en diverse leuke stranden zijn op enkele minuten rijden te bereiken. Ook diverse dorpjes zijn goed te bereiken, een geschikte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie naar Ibiza.

 10 Personen

 5 Slaapkamers

 Vanaf € 2.475,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Cabaña 10 - Can Tomás

villa cabana 3

We raden deze villa op Ibiza aan als je huis wilt huren voor tien personen. De villa heeft een luxe uitstraling, bijna bij elke slaapkamer een badkamer en uitgebreide keuken! Het zwembad is geweldig groot, inclusief een ingebouwde jacuzzi.

 10 Personen

 5 Slaapkamers

 Vanaf € 3.910,-

 BOEK NU!

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?