Villa huren op Ibiza; 3 slaapkamers - Ibiza Magazine
Villa huren op Ibiza; 3 slaapkamers
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (15 Votes)

Amanecer - Es Cubells

Villa met uitzicht

Wat een uitzicht! Dit is de eerste gedachte bij deze villa op Ibiza. Het is werkelijk fenomenaal wat deze villa voor uitzicht heeft. Het ligt vlakbij Es Cubells, een dorpje met diverse faciliteiten(waaronder een supermarkt). De villa heeft drie slaapkamers en is geschikt voor zes personen.

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 2.250,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Aldriaca - San José

Villa Ibiza

Villa Aldriaca in Can Tómas(San José) is recent nieuw gebouwd, maar doordat er veel rekening is gehouden met de traditionele bouwstijlen is er een sfeervolle villa ontstaan. De ligging van dit huis is heel goed, zelf ligt het in een rustige omgeving, maar binnen enkele minuten kan je je je in het bruisende leven bevinden!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 2.100,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Torrent - Es Cubells

villa torrent3

Een huis huren op een toplocatie, kies voor Villa Torrent! Deze villa is gelegen nabij Porroig en Es Torrent aan zuidwest kust van Ibiza. Het is heeft een mooie pool en is geschikt voor zes personen, met deze ligging een goed huis voor een vakantie naar Ibiza, alles is goed bereikbaar!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.500,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Vergera - Es Cubells

villa vergara21

Een huis huren op Ibiza met uitzicht over het dorpje Es Cubells, dit is je kans! Op de achtergrond de zee, op de voorgrond dit heerlijke dorp met al haar winkels, restaurants en andere voorzieningen! Ook de stranden van Cala Jondal en Cala d'Hort zijn erg dichtbij!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.875,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Figuera - Es Cubells

villa figuera33

Een heerlijke villa voor zes personen, vlakbij de stranden van Cala Jondal en Cala d'Hort. Maar natuurlijk ligt het ook vlakbij het 'eigen' strand van Es Cubells. Een prachtig huis met een geweldige liggen op Ibiza!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 2.125,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Estrella - Es Cubells

villa estrella33

Altijd al gedroomd van een uitzicht op Formentera vanaf je vakantie huis? Villa Estrella is zo'n huis! Dit leuke huis voor zes personen ligt bij Cala d'Hort en heeft een schitterend uitzicht over de zee richting Formentera!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.550,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Jeronimo - Cala Tarida

villa jeronimo17

Tegen de bergen vlakbij het strand van Cala Tarida is deze prachtige villa gelegen. Dit huis is een perfect gezinshuis met diverse speeltoestellen voor kinderen. Het uitzicht richting de zee en strand mag gerust fenomenaal genoemd worden, de zonsondergangen zijn prachtig!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 2.450,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Perella - Santa Eularia

villa perella5

Een heerlijk huis voor zes personen vlakbij Santa Eularia. Dit dorp is op nog geen 2 kilometer afstand rijden, Ibiza Stad is binnen 20 minuten te bereiken. Het huis is uitermate geschikt voor kinderen, evenals meerdere populaire stranden in de directe omgeving. Een top huis voor een week Ibiza met de familie!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.665,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Mimosa - Santa Gertrudis

villa mimosa12

Op 10 kilometer afstand van Ibiza Stad en 2 kilometer afstand van Santa Gertrudis is Villa Mimosa gelegen. Deze villa op Ibiza heeft een mooi zwembad en een prachtig aangelegde tuin. De luxe ligbedden rondom het zwembad zorgen voor het optimale vakantiegevoel, terwijl de kids heerlijk op het grasveld kunnen spelen.

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.650,-

 BOEK NU!

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?