Villa huren op Ibiza; 2 slaapkamers - Ibiza Magazine
Villa huren op Ibiza; 2 slaapkamers
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.8125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.81 (16 Votes)

Villa Alberca - Ibiza Stad

villa alberca2

Dit mooie huis is gelegen in Puig d'en Valls. Vanaf Ibiza Stad is dit huis binnen enkele minuten te bereiken, het vliegveld van Ibiza is op 15 minuten afstand. Het uitzicht vanaf het balkon is erg leuk. Voor de verkoeling op de warme dagen kan een duik genomen worden in het kleine zwembad!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.665,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Coral - Cala Vadella

villa coral15

Op nog geen 2 kilometer afstand van het strand van Cala Vadella is Villa Coral gelegen. Doordat de villa omringd is door prachtige natuur geniet u van heel veel privacy. Het huis is opgebouwd op de typische 'Ibizeense manier' en de details van ruige stenen, veel hout en witte muren zie je dan ook veel terug in dit huis.

 4 Personen

 2 Slaapkamers

 Vanaf € 1.050,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Valdemar - Cala Vadella

villa valdemar13

Een heerlijk huis in Cala Vadella waarbij je zowat met je voeten óp het strand zit! In de drie slaapkamers kunnen vier volwassenen en één kind genieten van een vakantie op Ibiza. Het strand van Cala Vadella is één van Ibiza's populairste stranden en uitermate geschikt voor kinderen.

 5 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.500,-

 BOEK NU!

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?