facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Ga jij binnenkort op een prachtige vakantie naar het heerlijke Ibiza? Of zit jij gewoon nog eventjes de vele opties te bekijken die het eiland je biedt, zoals villa's, appartementen en hotels? Geweldig!

Zo zijn er alleen al op boekingssites als booking.com al zo’n 200 huurhuizen te zien! Van Ibiza stad tot Playa d’en Bossa, San Antonio, Puerto de San Miguel, Es Cana en nog veel meer zoals bijvoorbeeld het erg populaire Cala Llonga – voor ieder wat wils dus!

 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

De mogelijkheden zijn dat ook eindeloos als je eenmaal op zoek gaat naar dat perfecte vakantiehuis op Ibiza. Zo is het eerdergenoemde booking.com nog maar een van de weinige manieren waarop je jou droomverblijf kunt spotten. Zo zijn er tal van prachtige huurhuizen te vinden over het hele web; denk bijvoorbeeld ook aan websites zoals het welbekende airbnb.nl, homeaway.nl en wimbu.nl. Of je nu op zoek bent naar een wat kleiner, privaat stulpje voor een paar dagen of als je jezelf eens goed wil verwennen – alleen, met je geliefde, of met de kids – alles is mogelijk. Zo kun je jezelf ook voorzien van een ware mansion. Zo is er in het geweldig mooie Ibiza ook beschikbaarheid over bijvoorbeeld een penthouse aan zee, een luxe appartement inclusief zwembad (!) of zelfs een immens grote villa helemaal voor jullie alleen! Natuurlijk schelen deze verschillende mogelijkheden wel wat in prijs.

 

Ibiza; here I come!

Zo is een timide, maar zeer plezierig kleiner vakantiehuisje al beschikbaar voor zo’n 150 euro en betaal je voor die dromerige villa al snel 500 euro – het ligt er dus maar net aan hoe diep je in de buidel wilt tasten, maar: op het prachtige Ibiza zijn de mogelijkheden eindeloos! Natuurlijk is ook de ligging erg belangrijk. Want wat wil je op vakantie? Wil jij binnen no time met je tenen in het zand kunnen froeten – of vind jij het niet erg als je eerst een leuke trip met de auto tot aan het strand moet maken? Of ga je toch liever wat meer het eiland in, wat verder weg van de kust – om van alle rust te genieten en een beetje te ontsnappen aan andere toeristen? Natuurlijk zijn alle websites voorzien van handige tools waarmee je direct ziet waar jou huisje of appartement zich bevindt. Wacht dan ook niet langer en begin aan jou zoektocht die je een geweldig mooi verblijf op het wereldwijd bekende Ibiza oplevert!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?