Verhuur huizen Ibiza komt op gang - Ibiza Magazine
Verhuur huizen Ibiza komt op gang
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)
Huis op Ibiza huren

Covid-19 heeft iedereen in zijn greep, en na een chaotisch 2020 willen we allemaal weer vooruit kijken en ons richten op een vakantie naar Ibiza natuurlijk! De verhuur van huizen en villa's komt op gang!

De statistieken van IbizaMagazine.nl beginnen weer langzaamaan positief te worden en er worden steeds meer vluchten, auto’s en accommodaties geboekt. Kortom; we hebben zin in 2021 en willen weer zo snel mogelijk naar Ibiza!

 

Risicoloos een villa huren op Ibiza

villa nine ten 2Het bedrijf VakantieVillasinIbiza heeft een minder jaar achter de rug, maar ook zij merken dat de boekingen voor 2021 weer op gang komen.

Dit komt onder andere door de nieuwe manier van boeken; u betaalt slechts 10% aan en zo laat mogelijk de overige 90%.

In deze tijden van onzekerheid zorgt dit ervoor dat u zonder risico een villa kan huren op Ibiza. Mocht het namelijk zo zijn dat er onverhoopt weer een golf aankomt waardoor er reis-restricties zijn en u niet naar de villa kan reizen, dan krijgt u ook die 10% aanbetaling terug.

 

Groot aanbod van villa’s

villa nine ten 2VakantieVillasinIbiza heeft een groot aanbod van villa’s en finca’s, tegen hele goede prijzen. Het ruime aanbod bestaat uit villa’s met voornamelijk twee, drie, vier en vijf slaapkamers.

Maar gaat u met een grotere groep naar Ibiza; ook voor meer mensen zijn villa’s te huur.

De diverse villa’s en huizen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en liggen verspreid over Ibiza.

De service bij dit bedrijf staat hoog in het vaandel; men neemt de tijd om te adviseren om bepaalde villa’s wél of juist niet te huren. Hierdoor zult u nooit teleurgesteld zijn in het huis op Ibiza.

IbizaMagazine.nl adviseert iedereen die een huis wilt huren op Ibiza dit te doen bij VakantieVillasinIbiza, mede dankzij de coulance voor wat betreft de 10% risicoloze aanbetaling, de perfecte service en het zeer ruime aanbod van villa's!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?