Valet Parking, een aanrader tijdens uw vakantie! - Ibiza Magazine
Valet Parking, een aanrader tijdens uw vakantie!
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
Valet Parking is een aanrader

Valet parking op Schiphol; goedkoper dan op de parkeerterreinen en veel relaxter op reis! Op deze manier begin jij je vakantie naar Ibiza pas écht goed! Nu € 5,- korting op je reservering wanneer je gebruik maakt van onze kortingscode!

Wij maken altijd gebruik van iParking Schiphol Valet Service als wij op vakantie naar Ibiza gaan. Op Schiphol begint je vakantie naar Ibiza pas echt, en dat is niet op een parkeerterrein rondom de luchthaven.

Wij adviseren daarom iedereen om gebruik te maken van een zogeheten Valet Parking Service. iParking is op Schiphol verreweg de beste, en zelfs goedkoper dan wanneer je je auto wilt parkeren op P1, P2 of P3. We adviseren om bij deze partij de auto achter te laten!

Vul de kortingscode Amsterdam2Ibiza in en ontvang € 5,- korting!

Gebruik onderstaand reserveringsformulier om direct te reserveren bij onze partner iParking Schiphol Valet Service!

- Goedkoper dan parkeren op Schiphol;

- Heel Betrouwbaar;

- Privé parkeerplaatsen (kan ook overdekt zijn);

- 24/7 bereikbaar;

- Direct bij de vertrekhallen;

- Makkelijk en zeer efficiënt!

 

Waarom gebruik maken van Valet Parking

Vliegveld en valet parkingHet is heel relaxed, je hebt één vast contactpersoon bij het bedrijf nadat je een betaling hebt gedaan. Je geeft de sleutels af aan de medewerker van het bedrijf op de afgesproken plaats en gaat akkoord met de voorwaarden. Hier worden ook het aantal kilometers wat je auto gereden heeft op vermeld, zodat er niet stiekem gereden kan worden met je auto.

Deze medewerker rijdt de auto vervolgens 7 kilometer verder naar het privé-parkeerterrein en vanaf dat moment begint jouw vakantie naar Ibiza; je staat namelijk direct voor de deur bij Schiphol en kan direct op zoek naar de vertrekhal of gate!

 

Hoe krijg ik mijn auto weer terug na mijn vakantie?

Als u terugkomt uit Ibiza staat de medewerker op dezelfde afgesproken plek weer voor u klaar. Zij houden ook de vluchtnummers in de gaten en zien of er een eventuele vertraging is, hier houden zij vervolgens rekening mee! Parkeren op terrein rondom Schiphol en vervolgens met de bus hoeft dus niet meer, stukken lopen zijn hierdoor ook verleden tijd geworden!

Dit is een luxe waar nog maar weinig mensen gebruik van maken, maar zelfs beter betaalbaar dan parkeren bij Schiphol zelf!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?