facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Villa Casa Pepita

casa pepita 1a

Op maar 2 kilometer afstand van San Rafael ligt deze mooie villa. In San Rafael zijn meerdere leuke restaurants en winkels. Er is ook een supermarkt aanwezig. Bij binnenkomst op het terrein ligt rechts op het terrein het huis van de eigenaar. Aan het einde van het pad ligt de mooie villa.

7 Personen  4 Slaapkamers € 2.795,-

Lees Meer

Villa Can Bosque

can bosque 1

Een prachtige 300 jaar oude boerderij die compleet in de stijl van finca is gebouwd. Dat is de Can Bosque is een notendop. De villa ligt gelegen in een zeer rustig en prachtig heuvelgebied vlakbij Santa Agnes. Rondom de villa bevinden zich allerlei mooie olijfbomen. De villa is alleen te bereiken via de elektrische poort; verder is het hele terrein hermetisch afgesloten.

4 Personen  3 Slaapkamers € 1.654,-

Lees Meer

Villa San Antonio

villa san antonio 1

Een prachtige authentieke boerderij die gelegen is in het noorden; dat is dit vakantiehuis in een notendop. Deze ruime villa ligt vlakbij het leuke dorpje Santa Agnes; in dit dorpje kunt u allerlei leuke restaurants vinden. 

8 Personen  4 Slaapkamers € 3.136,-

Lees Meer

Landhuis San Antonio

landhuis san antonio 2

In dit rustige en grote landhuis geniet u optimaal van al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Het landhuis is gelegen tussen San Rafael en San Antonio. Door deze gunstige ligging zijn er veel stranden gemakkelijk bereikbaar.

10 Personen  5 Slaapkamers € 4.527,-

Lees Meer

Bekijk alle villa's en huizen in San Antonio

huis en villa ibiza

Vergelijk de mooiste villa's op Ibiza via onderstaande stappen, pas dan boek je de beste villa's tegen de scherpste tarieven!

1. Klik hier voor alle huizen en villa's die te huur zijn in San Antonio!

2. Bekijk het villa en huizen aanbod van Booking.com! Deze zijn vaak de goedkoopste en hebben het grootste aanbod!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?