Villa's in San José op Ibiza Huren! - Ibiza Magazine
Villa's in San José
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

La Vida - Cala Vadella

La Vida Ibiza Villa

Een aantal jaar geleden is deze villa volledig gemoderniseerd. Het biedt plek aan acht gasten en heeft vier slaapkamers. De villa heeft een goede ligging, heel dichtbij(1 kilometer) verschillende stranden. De traditionele bouwstijl is goed herkenbaar in deze sfeervolle villa, en is heel erg geschikt om ter verblijven tijdens je vakantie op Ibiza.

 8 Personen

 4 Slaapkamers

 Vanaf € 6.000,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Amanecer - Es Cubells

Villa met uitzicht

Wat een uitzicht! Dit is de eerste gedachte bij deze villa op Ibiza. Het is werkelijk fenomenaal wat deze villa voor uitzicht heeft. Het ligt vlakbij Es Cubells, een dorpje met diverse faciliteiten(waaronder een supermarkt). De villa heeft drie slaapkamers en is geschikt voor zes personen.

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 2.250,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Portals - San José

villa dela 1

Middenin de natuur is villa Portals gelegen. Deze acht persoons villa is omringd door prachtige bomen en heuvels en ligt op minder dan 10 minuten rijden van het dorp San José. Voor families is dit een heerlijk huis om naar toe te gaan, mede door de centrale ligging zijn veel stranden goed bereikbaar.

 8 Personen

 4 Slaapkamers

 Vanaf € 2.350,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Aldriaca - San José

Villa Ibiza

Villa Aldriaca in Can Tómas(San José) is recent nieuw gebouwd, maar doordat er veel rekening is gehouden met de traditionele bouwstijlen is er een sfeervolle villa ontstaan. De ligging van dit huis is heel goed, zelf ligt het in een rustige omgeving, maar binnen enkele minuten kan je je je in het bruisende leven bevinden!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 2.100,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Clara - Cala Vadella

villa clara 2

Van plan om een huis te huren op Ibiza dat groot is en plaats biedt aan twaalf personen; Villa Clara in de buurt van Cala Vadella is zo'n villa. Het ligt dichtbij diverse leuke stranden en midden in de natuur, met uitzicht over de heuvels in de directe omgeving. Het is typisch een huis dat je veel ziet op Ibiza met witte muren, veel hout en steen. Prachtig!

 12 Personen

 6 Slaapkamers

 Vanaf € 4.100,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Stay - San Augustin

villa stay 10

Een luxe villa huren op Ibiza voor maar liefst twaalf personen tegen een goede prijs, denk dan eens aan dit huis! Villa Stay is prachtig, geheel van deze tijd en is qua ligging goed gelegen in het westen van Ibiza. Vanuit dit huis zijn veel leuke stranden te bereiken, aan de westkant maar ook de stranden aan de zuidkant zoals Cala Jondal en Cala d'Hort.

12 Personen

 6 Slaapkamers

 Vanaf € 4.620,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Dela - Cala Tarida

villa dela 1

Een modern huis huren op Ibiza voor een groep van twaalf mensen. Dit prachtige huis is gelegen in de buurt van Ibiza's mooiste stranden aan de westkust van het eiland. Cala Tarida, Cala Vadella en bijvoorbeeld ook Cala Bassa zijn snel te bereiken. Maar eigenlijk hoef je dit prachtige huis niet te verlaten tijdens je vakantie.

 12 Personen

 6 Slaapkamers

 Vanaf € 9.600,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Palermo 10 - Es Cubells

villa palermo 4

Op zoek naar een mooie ouderwetse finca om te huren op Ibiza, kijk niet verder want dit mooie huis is geschikt voor 10 personen. Het heeft een mooie ligging en diverse leuke stranden zijn op enkele minuten rijden te bereiken. Ook diverse dorpjes zijn goed te bereiken, een geschikte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie naar Ibiza.

 10 Personen

 5 Slaapkamers

 Vanaf € 2.475,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Agave - Cala Bassa

villa agave 9

Vlakbij het strand van Cala Bassa staat dit mooie huis te huur, geschikt voor acht personen. Het is een vrij nieuw huis, maar de sferen zijn heel gezellig doordat er veel met hout is gewerkt. Het is een prachtig vakantie huis en heeft alles was nodig is om te genieten op Ibiza!

 8 Personen

 4 Slaapkamers

 Vanaf € 3.500,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Rosada - Es Cubells

villa rosada 04

Wil je met acht volwassenen op vakantie naar Ibiza en ben je op zoek naar een mooi huis om te huren, zoek dan niet verder! Bij het dorp Es Cubells ligt in de bergen het huis 'Villa Rosada' met een schitterend uitzicht richting het eiland Formentera. Het huis heeft vier slaapkamers en vier badkamers, ideaal om te huren!

 8 Personen

 4 Slaapkamers

 Vanaf € 2.625,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Torrent - Es Cubells

villa torrent3

Een huis huren op een toplocatie, kies voor Villa Torrent! Deze villa is gelegen nabij Porroig en Es Torrent aan zuidwest kust van Ibiza. Het is heeft een mooie pool en is geschikt voor zes personen, met deze ligging een goed huis voor een vakantie naar Ibiza, alles is goed bereikbaar!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.500,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Vergera - Es Cubells

villa vergara21

Een huis huren op Ibiza met uitzicht over het dorpje Es Cubells, dit is je kans! Op de achtergrond de zee, op de voorgrond dit heerlijke dorp met al haar winkels, restaurants en andere voorzieningen! Ook de stranden van Cala Jondal en Cala d'Hort zijn erg dichtbij!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.875,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Figuera - Es Cubells

villa figuera33

Een heerlijke villa voor zes personen, vlakbij de stranden van Cala Jondal en Cala d'Hort. Maar natuurlijk ligt het ook vlakbij het 'eigen' strand van Es Cubells. Een prachtig huis met een geweldige liggen op Ibiza!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 2.125,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Estrella - Es Cubells

villa estrella33

Altijd al gedroomd van een uitzicht op Formentera vanaf je vakantie huis? Villa Estrella is zo'n huis! Dit leuke huis voor zes personen ligt bij Cala d'Hort en heeft een schitterend uitzicht over de zee richting Formentera!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.550,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Jeronimo - Cala Tarida

villa jeronimo17

Tegen de bergen vlakbij het strand van Cala Tarida is deze prachtige villa gelegen. Dit huis is een perfect gezinshuis met diverse speeltoestellen voor kinderen. Het uitzicht richting de zee en strand mag gerust fenomenaal genoemd worden, de zonsondergangen zijn prachtig!

 6 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 2.450,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Coral - Cala Vadella

villa coral15

Op nog geen 2 kilometer afstand van het strand van Cala Vadella is Villa Coral gelegen. Doordat de villa omringd is door prachtige natuur geniet u van heel veel privacy. Het huis is opgebouwd op de typische 'Ibizeense manier' en de details van ruige stenen, veel hout en witte muren zie je dan ook veel terug in dit huis.

 4 Personen

 2 Slaapkamers

 Vanaf € 1.050,-

 BOEK NU!

Lees Meer

Villa Valdemar - Cala Vadella

villa valdemar13

Een heerlijk huis in Cala Vadella waarbij je zowat met je voeten óp het strand zit! In de drie slaapkamers kunnen vier volwassenen en één kind genieten van een vakantie op Ibiza. Het strand van Cala Vadella is één van Ibiza's populairste stranden en uitermate geschikt voor kinderen.

 5 Personen

 3 Slaapkamers

 Vanaf € 1.500,-

 BOEK NU!

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?