5 must-see bezienswaardigheden op Ibiza - Ibiza Magazine
Het laatste nieuws vanaf Ibiza bekijken!
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Ibiza is een prachtig eiland in de Middellandse Zee en heeft veel te bieden, waaronder historische bezienswaardigheden. Hieronder hebben we vijf must-see bezienswaardigheden op Ibiza op een rijtje gezet die je tijdens je bezoek niet mag missen.

  1. Dalt Vila, wat letterlijk 'bovenstad' betekent, is de historische binnenstad van Ibiza-stad en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is omringd door dikke stadsmuren en biedt een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Je kunt er door de smalle straatjes wandelen en de oude gebouwen bekijken.
  2. Las Salinas is een natuurreservaat in het zuiden van het eiland. Het gebied bestaat uit zoutpannen en een prachtig zandstrand met helder water. Het is een populaire plek voor zonaanbidders en er zijn veel strandbars en restaurants.
  3. Es Vedra is een klein rotsachtig eilandje dat voor de zuidwestkust van Ibiza ligt. Het is omgeven door een legende dat het een magische kracht heeft en de thuisbasis is van sirenes en zeemonsters. Es Vedra is een prachtige plek om te bezoeken en biedt een spectaculair uitzicht over de zee en de kustlijn van Ibiza.
  4. Punta Galera is een prachtig natuurlijk strand in het noordwesten van Ibiza. Het strand bestaat uit gladde rotsen en er zijn verschillende natuurlijke poelen waar je in kunt zwemmen. Het is een afgelegen plek en perfect voor mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te ontspannen.
  5. Sa Caleta is een oud Fenicisch dorp aan de zuidkust van Ibiza. Het dorp is gebouwd in de 8e eeuw voor Christus en werd in 1999 opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een fascinerende plek om te bezoeken en je kunt er door de overblijfselen van de oude gebouwen wandelen en meer leren over de geschiedenis van het eiland.

Als je Ibiza bezoekt, zijn dit vijf must-see bezienswaardigheden die je niet mag missen. Het eiland heeft nog veel meer te bieden, maar deze plekken zijn een goed begin om de geschiedenis en de schoonheid van Ibiza te ervaren.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?