facebook pixel
Spotgoedkope KLM tickets naar Ibiza!
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (6 Votes)
KLM gaat naar Ibiza!

KLM zal in de zomer van 2016 in het hoogseizoen op Ibiza gaan vliegen! De luchtvaartmaatschappij heeft dit bekend gemaakt en zal goedkope vliegtickets naar Ibiza gaan aanbieden!

Zoals eerder bekend gemaakt op de Facebook pagina van Ibiza Magazine(rechts kan je deze liken!) vliegt KLM tegen erg goedkope tarieven naar Ibiza. De vluchten naar het eiland zijn ingepland van 4 juli tot en met 25 augustus 2016 en zullen alleen op maandag tot en met vrijdag gaan. In luchtvaart is een korte periode als deze erg ongebruikelijk, maar veel vakantiegangers naar Ibiza die nog vliegtickets moeten kopen zullen er blij mee zijn.

 

Nog geen honderd euro voor een vliegticket Ibiza

De vliegtickets worden aangeboden vanaf slechts € 99,-! Dit is geen enkele reis, maar een retour! Let wel op, hier komen nog wel kosten bij voor de bagage! KLM heeft besloten te vliegen naar het eiland om druk weg te nemen bij eigen maatschappij Transavia, welke het gehele seizoen op Ibiza vliegt. Daarnaast gaat KLM vliegtickets naar Ibiza aanbieden om vaste klanten uit de muziek business tegemoet te komen; op deze manier kan er meer service worden geboden aan DJ's, producers en andere belangrijke personen uit de muziekindustrie. Waarom er alleen doordeweeks gevlogen gaat worden is voor Ibiza Magazine onduidelijk, aangezien DJ's op Ibiza de gehele week door draaien. 

 

Kijk snel of een vliegticket Ibiza ook in jou periode slechts € 99,- kost en boek direct je vakantie naar Ibiza! De prijzen kunnen namelijk per dag wisselen en hoger worden!

 

Naar Ibiza vliegen vanaf Vliegveld Dusseldorf

Naast KLM zijn er ook andere luchtvaartmaatschappijen die naar Ibiza vliegen. Bijvoorbeeld vanaf Vliegveld Dusseldorf, in Duitsland. Dit is een optie voor mensen die bijvoorbeeld niet dicht van de Duitse grens wonen (Arnhem/Nijmegen et cetera). Welke maatschappijen vliegen er dan naar het Spaanse feesteiland? Momentele zijn dit Air Berlin en EuroWings. Met deze maatschappijen kun je een directe vlucht naar Ibiza boeken. De vliegtijd is ongeveer 2:30 uur. Let op: echt goedkoop zijn deze vluchten niet. Wil je een budget-reis naar deze zonnestemming maken kun je beter naar een van de vele prijsvechters kijken. Voor meer info over liegen vanaf Dusseldorf kijk je op vliegvelddusseldorf.nl.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?