facebook pixel
Samenwerking met Ibiza Inside Out
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (7 Votes)
Ibiza Inside Out

IbizaMagazine.nl is de samenwerking aangegaan met het leuke bedrijf Ibiza Inside Out! Via dit bedrijf kunnen bezoekers van Ibiza binnen een dag het eiland verkennen en heel veel informatie opdoen over het eiland! 

Kristof, gids op IbizaVeel vakantiegangers die een vakantie naar Ibiza plannen bekijken via deze website de mooiste stranden op Ibiza, de leukste activiteiten en de plekken die je echt gezien moet hebben als je naar Ibiza bent gegaan.

Maar veel mensen willen naast de informatie die deze site biedt ook in 'real life' geholpen worden bij het ontdekken van Ibiza. Kristof van Ibiza Inside Out komt die mensen tegemoet! Een dag om niet te vergeten inclusief prachtige foto's, video's en vervoer over het eiland, Kristof komt jullie ophalen bij de accommodatie! Tijdens de tour is de gast koning; je kan bijvoorbeeld aangeven wat voor wensen je hebt qua eten en drinken; Kristof zoekt hier een geschikt restaurant bij!

Net zoals IbizaMagazine.nl wilt Kristof bezoekers van Ibiza op een goede manier informeren over het eiland en de mooiste plekken laten zien, waar wij dat voornamelijk online doen kan je Kristof ontmoeten op Ibiza en gebruik maken van zijn diensten!

Hij zorgt, geheel in samenspraak met de vakantieganger, voor een fantastische dag op Ibiza waarbij hij de mooiste plekken van het eiland laat zien.

Met een familie Ibiza ontdekkenMaar dat is niet het enige, tijdens de tour op het eiland kan hij  vertellen over Ibiza als je dat leuk vind! Voor de dagen erna kan hij je tips geven om alles uit je vakantie te halen en nog een aantal plekken te bezoeken. Tenminste, als je niet de hele dag op het strand wilt liggen tenminste, want het eiland heeft veel meer te bieden dan alleen dat.

Klik hier voor meer informatie over Ibiza Inside Out!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?