facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
2.7 1 1 1 1 1 Rating 2.70 (10 Votes)

Het vastgoed kantoor Ibiza -D- Office Real Estate heeft sinds dit jaar naast een vestiging op Ibiza ook een kantoor in Amsterdam Oud Zuid geopend om alle klanten goed en snel te woord te kunnen staan.

U kunt bij dit kantoor terecht voor al uw vragen omtrent villa’s en huizen op Ibiza. Bent u van plan om een woning of villa te kopen, of te verkopen, kom dan eens langs op het kantoor in Amsterdam, Evelyn Schmidt staat je hier graag te woord.

 

Kopen van een villa of huis

Het kopen van een woning of villa op Ibiza is niet eenvoudig, het kantoor Ibiza -D- Office Real Estate heeft meer dan 20 jaar ervaring op Ibiza. Het is voor een koper of verkoper ideaal om bij een fysiek kantoor binnen te kunnen stappen en alle vragen beantwoord te krijgen.

Ibiza d real estate   Ibiza d real estate3   Ibiza d real estate can caspita

 

Huur, verhuur en beheer

Naast de aankoop en verkoop begeleiding is het kantoor ook gespecialiseerd in de huur en verhuur van uw woning of villa op Ibiza. Tevens worden al uw zorgen uit handen genomen door ook het beheer voor uw villa te organiseren. Denk hierbij aan bezichtigingen, boodschappen, kok, chauffeur, handdoeken en dergelijke. Een all-round service dus!

 

Overige diensten

Naast de bovengenoemde diensten kan het kantoor nog meer voor u bieden, denk hierbij aan het vertalen van officiële documenten omtrent de bouw- of andere vergunningen. Ook zorgt het kantoor Ibiza -D- Office Real Estate voor de begeleiding bij hypotheekaanvragen. Ook zorgen wij ervoor dat projecten in ontwikkeling goed en snel verlopen en verhuren we ondermeer (zeil)jachten.
Kantoor Amsterdam:
IBIZA -D- OFFICE REAL ESTATE
Alexander Boersstraat 33 -H
1071 KW AMSTERDAM OLD SOUTH
T: +31 (0) 653355400
T: +31 (0) 203374409
Info@ibiza-d-officerealestate.com

Kantoor Ibiza:
Marina Botafoch Ibiza
Paseo de Juan Carlos I , S/N
Local 302, Buzon 27
07800 Ibiza, Islas Baleares
T: +34 678 544 291
T: +34 627 419 520 
carpediem26087@gmail.com 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?