How-to: Het perfecte huis huren op Ibiza! - Ibiza Magazine
How-to: Het perfecte huis huren op Ibiza!
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)
Op Ibiza zijn prachtige huizen te huur

Een huis huren op Ibiza kan je kan bij zeer veel verschillende websites en organisaties. Wij hebben op een rij gezet waar je echt rekening mee moet houden en wat belangrijk is.

Voor een verblijf op Ibiza kun je bij de meeste reisorganisaties gemakkelijk een hotel of appartement huren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Voor elke vakantieganger op Ibiza is er namelijk wel een fijne accommodatie beschikbaar. Of probeer tijdens je vakantie eens een keer iets totaal anders. Zo kun je bijvoorbeeld overwegen om een huis te huren op Ibiza. Voor een groot gezelschap is het een leuke ervaring om samen met elkaar in een huis te verblijven.

 

Bekijk het aanbod van huizen en villa's op Ibiza Magazine!

 

Een huis huren op Ibiza

Door een huis te huren op Ibiza ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Het heerlijke Mediterrane klimaat in combinatie met de feestelijke sfeer op het eiland is puur genieten geblazen. Bovendien is je vakantiehuis vaak van alle gemakken voorzien, waaronder een zwembad! Elk huis beschikt natuurlijk ook over een keuken waar je zelf bijvoorbeeld heerlijke Spaanse maaltijden kunt bereiden. Ook de privacy die je ervaart is fijn. Je deelt het huis immers alleen met familie en vrienden, en niet met andere vakantiegangers. Vaak zijn de huizen gelegen op grote stukken land, waardoor je ook geen last hebt van eventueel buren.

 

Luxe villa

Verruil het appartement of hotel op Ibiza eens voor een vakantiehuis. Op Ibiza zijn verschillende soorten vakantiehuizen beschikbaar in diverse prijsklassen. Een villa heeft bijvoorbeeld alles in huis voor een fijne vakantie. Dit soort accommodaties bieden veel luxe voor meerdere personen. In het populaire zuidelijk gelegen San José vind je bijvoorbeeld Villa Casa Pepita. Deze accommodatie biedt ruimte aan 7 personen. In deze witte droomvilla ervaar je al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Zo ligt op Ibiza stad op slechts 10 minuten rijden van de villa.


Kindvriendelijk

Maak je dromen waar door een huis te huren op Ibiza. Voor een iets lagere prijs kun je met het hele gezin bijvoorbeeld verblijven in een villa bij Cala Llonga. Door de aanwezigheid van een speeltuin is het bovendien een ideaal vakantiehuis voor kinderen. Zij kunnen er urenlang ravotten, terwijl jij uitrust onder de Mediterrane zon. Bovendien ligt het strand slechts 300 meter verderop.

 

Tips voor het huren van een legaal vakantiehuis 

Het huren van een huis op Ibiza klinkt als een droom. Tijdens het boeken dien je echter voorzichtig te zijn. Tussen het enorme aanbod aan vakantiehuizen bevinden zich ook veel oplichters. Vooral op het wereldwijde web kunnen aanbiedingen soms bedrieglijk echt lijken. Betrouwbaar een huis huren op Ibiza kan via Belvilla of Booking.com! Hou rekening met de gedachte dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dat vaak ook zo is. Een tip is om te kijken of de verhuurder een telefoonnummer heeft. Een echt bedrijf is namelijk telefonisch gemakkelijk bereikbaar.

Ook is het af te raden om een bed en breakfast te boeken op Ibiza. Deze zijn namelijk verboden op het eiland.

Een legaal verhuurd vakantiehuis dient geregistreerd zijn bij de Toerisme Vereniging van Ibiza. Sinds 2014 let ook de Vereniging van Tourist Apartments (APTUR) op het eerlijke verhuur van accommodaties op Ibiza. Kijk tijdens het zoeken van een vakantiehuis of een van deze verenigingen vermeld staat op de website. Zo ja, dan weet je zeker dat de betaling goed verloopt. Ook is het vakantiehuis van goede kwaliteit en zijn de aangegeven faciliteiten aanwezig.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?