facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Villa Can Naranja

villa can naranja 1

Deze prachtige en ruime villa bevindt zich op een groot stuk grond; ongeveer 20.000 vierkante meter! De villa ligt in de Morna vallei; een gebied tussen Santa Eularia en San Lorenso. De villa is van alle privacy voorzien; het gebied is omheind en heeft tevens een elektrische toegangspoort. 

12 Personen 6 Slaapkamers € 6.643,-

Lees Meer

Villa Casa Alegria

can alegria 2

Deze villa, Casa Alegria, is een prachtig ingerichte villa vlakbij een kindvriendelijk strand. De villa heeft een ideale ligging; vlakbij het leuke stadje Santa Eularia. In dit stadje zijn alle voorzieningen aanwezig; restaurants, strand, terrasjes en leuke winkeltjes. 

4 Personen  2 Slaapkamers € 1.575,-

Lees Meer

Villa Cala Llonga

villa cala llonga 4

Een prachtige villa waarbij u alle privacy heeft; deze villa is echt geweldig. De villa ligt vlakbij het strand van Cala Llonga en biedt u een mooi uitzicht over de zee, de groene heuvels en het leuke plaatsje Cala Llonga. 

10 Personen 5 Slaapkamers € 4.053,-

Lees Meer

Villa Santa Eularia

villa santa eularia 1

Een prachtig vakantiehuis dat gelegen is in het mooie authentieke dorpje Cala Lenya. Deze villa ligt tevens op een paar kilometer afstand van een ander gezellig dorpje; San Carlos. 

4 Personen  2 Slaapkamers € 1.182,-

Lees Meer

Landhuis San Carlos

landhuis san carlos 2

Een bijzonder groot landhuis waarbij veel oog voor detail is; op die manier valt deze villa het beste te omschrijven. De villa is gebouwd in een zeer traditionele bouwstijl en kan als een finca gezien worden; het uitgangspunt is hierbij detail en liefde.

8 Personen 4 Slaapkamers € 3.586,-

Lees Meer

Bekijk alle villa's en huizen in Santa Eularia

ibiza

Vergelijk de mooiste villa's op Ibiza via onderstaande stappen, pas dan boek je de beste villa's tegen de scherpste tarieven!

1. Klik hier voor alle huizen en villa's die te huur zijn in Santa Eularia!

2. Bekijk het villa en huizen aanbod van Booking.com! Deze zijn vaak de goedkoopste en hebben het grootste aanbod!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?