De beste markten op Ibiza om te bezoeken - Ibiza Magazine
Het laatste nieuws vanaf Ibiza bekijken!
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ibiza staat bekend om zijn bruisende markten, waar je alles kunt vinden van verse groenten en fruit tot ambachtelijke producten en souvenirs. Hier zijn enkele van de beste markten op Ibiza die je zeker moet bezoeken.

  1. Hippy Market Punta Arabi: Deze markt is een van de oudste en meest populaire op het eiland. Het is elke woensdag geopend en biedt een breed scala aan handgemaakte producten, zoals kleding, sieraden en ambachtelijke producten. Er is ook live muziek en eten te koop, waardoor het een geweldige dag uit is voor het hele gezin.
  2. Las Dalias: Deze markt is gelegen in San Carlos en is elke zaterdag geopend. Het is een van de grootste markten op Ibiza en biedt een breed scala aan producten, van kleding tot ambachtelijke producten en souvenirs. Er is ook een restaurant en verschillende bars, waardoor het een geweldige plek is om de hele dag door te brengen.
  3. Sant Jordi Market: Deze markt is elke zaterdag geopend en is vooral bekend om zijn biologische en lokale producten. Je vindt er verse groenten en fruit, olijfolie, brood en kaas van lokale producenten. Er is ook live muziek en verschillende eetkraampjes, waardoor het een geweldige plek is om te genieten van de lokale keuken.
  4. Mercado Viejo: Deze markt is gelegen in de oude stad van Ibiza en biedt een breed scala aan lokale producten en souvenirs. Het is vooral populair bij toeristen en is een geweldige plek om te bezoeken als je op zoek bent naar souvenirs of lokale producten.
  5. Cala Llenya Market: Deze markt is gelegen in de buurt van San Carlos en is elke zondag geopend. Het biedt een breed scala aan producten, van kleding en sieraden tot lokale ambachtelijke producten en souvenirs. Er is ook een bar en een restaurant, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en te genieten van de sfeer.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?