facebook pixel
Restaurants op Ibiza; San José
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

El Chiringuito

el chiringuitoEen prachtig restaurant gelegen aan de kust bij Es Cavallet! Vanaf dit restaurant is Dalt Villa links te zien en Formentera rechts. De gehele dag worden er prachtige gerechten geserveerd; ontbijt, een heerlijke lunch en prachtig diner! Het uitzicht maakt het compleet...

Lees Meer

Blue Marlin Ibiza

blue marlinBlue Marlin is hét voorbeeld van het VIP-leven op Ibiza; heerlijk genieten op ligbedden aan het strand van Cala Jondal, terwijl je jacht 100 meter verderop voor anker ligt in de baai. Blue Marlin staat bekend om de goede feesten, het heerlijke eten en het hoge uitgave-patroon!

Lees Meer

Tropicana

tropicanaTropicana is een restaurant aan het prachtige Cala Jondal. Naast het restaurant heeft Tropicana ook een gezellige beach bar. De keuken is internationaal georiënteerd maar de Ibizaanse en Mediterraanse gerechten zijn écht waanzinnig goed van kwaliteit!

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?