facebook pixel
Ushuaïa
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (24 Votes)

ushuaia ibizaUshuaïa is een spectaculaire openlucht club gelegen in Playa d’en Bossa. Sinds de opening in 2011 is de club direct een gerenommeerde naam op Ibiza geworden. De club ligt recht tegenover een andere bekende naam; namelijk Club Space. Ushuaïa is vooral bekend geworden onder het grote publiek doordat de club grote namen wist vast te leggen voor haar evenementen. De grootste dj’s ter wereld treden namelijk op bij Ushuaïa.

Naast de grote namen heeft de club prachtige danseressen die het publiek vermaken en er is een luxe VIP ruimte. Binnen een kort termijn is deze club uitgegroeid tot één van de grote namen op het heerlijke eiland Ibiza. De club gaat met uitzondering van het openingsfeest en sluitingsfeest open tussen 3 en 5 uur s’middags en sluit rond middernacht. Je krijgt zo de uniek mogelijkheid om te genieten van de muziek van grote namen terwijl de zon ondergaat. Ushuaïa heeft echt naam gemaakt als één van de weinige clubs waar je overdag kan genieten van grote namen. Tijdens de opening- en sluitfeesten zijn de clubs op Ibiza vaak langer open.

Niet lang geleden heeft Ushuaïa haar imperium uitgebreid door het naastgelegen hotel erbij te kopen. Ushuaïa Ibiza Tower ligt naast de club en heeft een prachtige luxe inrichting. Op het dak van het hotel is een lounge gevestigd met een schitterend uitzicht over het eiland. Dankzij de toevoeging van het hotel is er nu een luxe zwembad aanwezig. Je kan zo zelfs genieten van echte pool party’s.

 

Feesten bij Ushuaïa

Ushuaïa organiseert zelf feesten zoals F*** Me I’M Famous(dit feest is ook in club Pacha en is van David Guetta) en ANTS. Naast haar eigen feesten worden er ook speciale DJ events georganiseerd. Zo komt de I AM Hardwell tour gewoon langs Ushuaïa. Hardwell is absoluut niet de enige dj die met zijn tour naar Ushuaïa komt. Denk bijvoorbeeld ook aan namen als Armin van Buuren, Afrojack en Avicii.

Bekijk hier de Ushuaïa feesten van 2016 op Ibiza!

 

Tickets kopen Ushuaïa

De ticketprijzen zijn heel erg afhankelijk van de dj die geprogrammeerd staat. Reken op minimaal € 40,- en prijzen die kunnen oplopen tot gerust € 80,-. Wil je zeker zijn van je entree? Koop je kaartje online zo voorkom je een extra toelage van soms wel € 20,- of meer en heb je zeker weten toegang tot het feest. Het boeken van een VIP tafel bij Ushuaïa is duurder dan bij andere clubs, de prijzen variëren van € 300,- tot € 1000,- en meer per persoon. Een biertje kost € 15,- en een mix drankje € 20,-. Een groot probleem bij Ushuaïa is het halen van drinken, men is soms wel 45 min tot een uur bezig om aan een drankje te komen, dit is natuurlijk erg vervelend, een VIP tafel zou dit probleem kunnen voorkomen.

Bereikbaarheid club

Ushuaïa is bereikbaar met de taxi vanaf de verschillende steden op het eiland. Vanaf Ibiza Town ben je ongeveer € 10 kwijt voor een taxi ven vanaf San Antonio € 25. Een voordelig alternatief is de speciale disco bus die uiteraard bij Ushuaïa stopt. Deze bussen rijden de hele nacht door langs deze route en de bekende badplaatsen van Ibiza. 

 

Nieuws: Bekijk hier de openingsfeesten van 2016 op Ibiza!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?