facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

space ibiza

Club Space heeft op Ibiza en wereldwijd echt een Cult status gekregen. Club liefhebbers vliegen zelfs speciaal naar Ibiza toe voor het openingsfeest en sluitingsfeest in Space. Speciaal voor deze evenementen wordt zelfs een buitenpodium opgebouwd buiten de club. De capaciteit van de club neemt zo toe tot wel 5000 bezoekers.

Vergeleken met andere clubs op het eiland heeft Space een moderne uitstraling. De club bestaat uit vijf ruimtes: Terraza, Sunset Terraza, Discoteca, El Salón en Premier Étage.

De ruimtes hebben allemaal hun eigen productie en uitstraling. Het is dus leuk om alle ruimtes een keer bezocht te hebben tijdens een bezoek aan Space. Terraza en Discoteca staan bekend om hun kristalheldere geluid en prachtige effecten. De andere ruimtes zijn meer bedoeld voor alternatieve muziek. In Terraza en Discoteca treden regelmatig bekende dj’s op die vanuit de hele wereld worden ingevlogen om op te treden in Space.

Space was één van de eerste clubs op Ibiza die zelfs in de ochtend open was. Dit was in die tijd revolutionair. Vandaag de dag hebben nog meer clubs het voorbeeld overgenomen. In de ochtend kan je lekker bijkomen van de nacht op de Terraza en genieten van de muziek.

 

Tickets club Space

De ticketprijzen voor Space zijn afhankelijk van het seizoen en de evenementen waar je naartoe gaat. Het kan slim zijn om je ticket vooraf te bestellen via internet of een ticket bij één van de promotie-teams te kopen die veel lopen op populaire stranden zoals Playa d'en Bossa. Je voorkomt zo dat Space uitverkocht is en je betaalt vaak minder voor een kaartje dan wanneer je deze aan de deur koopt. Kaartjes worden online verkocht vanaf € 25,- tot € 50,-. De populairste clubavonden in Space kosten € 50,-.

 

Bereikbaarheid Space

De ligging van Space is absoluut uniek te noemen namelijk bij Playa d'en Bossa en vlakbij het vliegveld van Ibiza. De privé jets zie je zelfs overvliegen als je plaats neemt op het terras van de club. De eigenaar heeft voor deze ligging gekozen zodat dj’s direct kunnen invliegen en na afloop weer weg kunnen. In de club is het gebruikelijk om elke keer te juichen als er een vliegtuig laag overvliegt. Dus gooi je armen in de lucht als een vliegtuig over Space heen vliegt.

Het is mogelijk om vanaf San Antonio de taxi te nemen naar Space. Een taxi kost ongeveer € 20,- vanaf San Antonio. De club is gelegen in Playa d’en Bossa en uiteraard vertrekken er ook bussen richting Space. De discotheek heeft zijn eigen feest bus waarmee je naar Club Space kan afreizen. Vanuit verschillende locaties op Ibiza vertrekt de bus richting Club Space. 

 

Nieuws: Bekijk hier de openingsfeesten van 2016 op Ibiza!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?