facebook pixel
Privilege
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.4375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.44 (8 Votes)

privilege ibiza

Eén van de grootste clubs ter wereld is Privilege. De zalen hebben gigantische afmetingen waardoor een groot publiek tegelijk kan feesten. Zo is de hoofdzaal net zo groot als een vliegtuighangar. De meeste clubs op Ibiza passen zelfs volledig in de hoofdzaal. Naast het formaat van de club staat Privilege bekend om de spectaculaire feesten die er gegeven worden.

De hoofdzaal van de club is absoluut uniek te noemen. De dansvloer is één van de grootste ter wereld in een club. De ruimte wordt wel voor een groot deel in beslag genomen door een zwembad. Boven het zwembad is een DJ booth gevestigd. Deze unieke toevoeging zorgt direct voor een bepaalde sfeer in de club. Aan de rechterkant van de danszaal kan je de Vista club bezoeken. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over Ibiza Stad. Vooral als de zon weer opkomt is het uitzicht echt fenomenaal. Vanaf de Vista Club kan je doorwandelen naar Vista Blue een kleine club waar je even kan relaxen met je vrienden. Het kan gebeuren dat niet alle clubruimtes geopend zijn. Dit heeft te maken met het soort feest dat gegeven wordt.

Een leuk weetje voor de liefhebber is dat Privilege officieel de grootste club ter wereld is. Ze hebben hun record laten opnemen in de Guinness Book of Records. Tot op de dag van vandaag is dit record nog steeds niet verbroken en hier zijn ze absoluut trots op.

 

Tickets Privilege Ibiza

Privilege is één van de weinige grote clubs op Ibiza waar je nog een entreekaartje kan kopen vanaf € 20,-. De prijzen zijn afhankelijk van het feestje dat gegeven wordt. De prijzen kunnen oplopen tot € 40,- en in extreme gevallen nog hoger. Het is wel slim om je kaartjes vooraf online te kopen. Je betaalt minder vergeleken met de deurprijzen. De prijzen van drankjes zijn standaard voor clubs op Ibiza.

 

Bereikbaarheid Privilege Ibiza

Vanaf San Antonio, Playa D’en Bossa of Ibiza Stad kan je een taxi naar Privilege nemen voor ongeveer € 10,- tot € 15,-. Als je geen zin hebt om met de taxi te gaan, dan kan je ook de speciale disco bus nemen. Deze bus rijdt de hele nacht door langs alle grote clubs op Ibiza. Privilege zelf heeft speciale bussen die vertrekken vanaf Playa D’en Bossa, de haven van Ibiza Stad en San Antonio. Je kan gratis met deze bus mee mits je al een kaartje online gekocht hebt. 

 

Nieuws: Bekijk hier de openingsfeesten van 2016 op Ibiza!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?