facebook pixel
Tropicana
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.65 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.65 (10 Votes)

tropicanaTropicana is een restaurant aan het prachtige Cala Jondal. Naast het restaurant heeft Tropicana ook een gezellige beach bar. De keuken is internationaal georiënteerd maar de Ibizaanse en Mediterraanse gerechten zijn écht waanzinnig goed van kwaliteit!

De locatie is prachtig, de zee is heerlijk en het zandstrand maakt het verhaal compleet: Restaurant Tropicana bij Cala Jondal is gewoon fantastisch. Na een heerlijke stranddag kan er heerlijk gegeten worden in het restaurant van Tropicana. Overdag kunnen er bij de beach bar diverse kleinere lunchgerechten besteld worden en voor 's ochtends staan er diverse lekkere ontbijtgerechten op de kaart!

 

Caribisch feest!

Op zondagavond organiseert het restaurant een Caribisch feest, erg gezellig! Vanuit het restaurant van Tropicana worden er diverse keren per avond gerechten met kleine rubberboten naar grote jachten gebracht, die voor de kust van Jondal voor anker zijn gegaan. Het is echt genieten bij Tropicana!

Klik hier voor meer informatie over Tropicana op Ibiza...

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?