Restaurant op Ibiza; Rona's Deli & Burger - Ibiza Magazine
Rona's Deli & Burger Restaurant
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)

roni deli burgerRona's Deli & Burger is absoluut een restaurant waar je geweest moet zijn tijdens je vakantie op Ibiza. Hun hamburgers, welke al meer prijzen gewonnen hebben, hebben ervoor gezorgd dat het restaurant nummer 1 is in Playa d'en Bossa op TripAdvisor!

Wellicht het beste van Rona's Deli & Burger is dat je niet persé naar het restuarant hoeft te gaan, maar dat ze ook bezorgen op het strand of in je hotel. De hamburgers kan je gemakkelijk bestellen via Whatsapp!

 

Wat kan je verwachten bij Rona's?

Roni en haar team hebben als doel om heerlijke, gezonde, huisgemaakte maaltijden te serveren. De focus ligt bij het gebruiken van locale groene, organic en bio ingedrienten, helemaal van deze tijd dus! Maar veracht niet alleen fitness-food, vegatrische burgers en detox smoothies hoor!... ze smaken geweldig! Je kan proeven dat de gerechten met liefde gemaakt zijn! Buiten dat...., waar kan je het beste detox smoothies combineren met overheerlijke hamburgers! Rona's heeft de perfecte mix van soul food en super food! Een pluspunt is dat de ze alle voedingswaarden van elke burger op het menu hebben staan, je weet dus precies wat je eet!

 

Wat maken de burgers nog meer zo gezond?

Voor alle maaltijden maken ze amper gebruik van industireel gemaakte voedingsstoffen en geen suiker. Voor zover als mogelijk, mijden ze tarwe, gluten en graan (paste, brood, meel). Ze bakken strikt met kwaliteit canola, walnoot of lijnzaadolie en gebruiken olijfolie voor koude gerechten. Met betrekking tot verse producten (groenten, fruit, vlees en eieren) ondersteunen ze lokale boeren en gebruiken ze alleen biologisch voedsel. Hun vleespasteitjes zijn altijd vers, nooit ingevroren en maalden dagelijks 100% zwart angusbeef van een lokale slager. Hetzelfde als hun broodjes, die afkomstig zijn van een lokale biologische bakkerij (optioneel glutenvrij).

 

Wat is de specialiteit?

Je moet echt één van hun hamburgers proberen ... de "Masterpiece" is om voor te sterven, zo lekker! Daarnaast zijn hun zelfgemaakte Ibiza's spiraalvormige patat en de zoete frietjes geweldig. Om je dorst te lessen, probeer je zelfgemaakte limonade of smoothies!

Dus trakteer uzelf en probeer hun buitengewoon goede burgers - zonder u later schuldig te voelen! Dit is allesbehalve fast food, het is voedsel voor je ziel en gezondheid. 

 

Klik hier voor meer informatie over Roni's Deli & Burger op Ibiza...

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?