Restaurants op Ibiza; Romantisch - Ibiza Magazine
Restaurants op Ibiza; Romantisch
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Cala Bassa Beach Club (CBbC)

Calla Bassa Beach Club

De Cala Bassa Beach Club is absoluut één van de bekendste beachclubs op het eiland. De club is gelegen aan één van de fijnste stranden van het eiland: Cala Bassa. De club bestaat uit twee bars, drie restaurants, snackbar en een stukje strand. 

Lees Meer

Restaurant Seventeen

seventeen

Restaurant Seventeen is eigenlijk een beetje verstopt in Siesta een plaatsje bij Santa Eularia. Dit restaurant is absoluut een bezoekje waard vanwege de culinaire ervaring. Je kan hier genieten van authentieke Italiaanse smaken in combinatie met de Mediterrane keuken. 

Lees Meer

Villa Mercedes Restaurant

villa mercedes

Restaurant Villa Mercedes is een prachtige riante villa omgebouwd tot een restaurant. De villa is voorzien van een prachtige tuin waarin gedineerd kan worden. Vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht op de jachthaven van San Antonio. 

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?