Restaurants op Ibiza; Landwinwaarts - Ibiza Magazine
Restaurants op Ibiza; Landwinwaarts
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

La Casita Restaurant

Restaurant La CasitaRestaurant La Casita zou zo rechtstreeks van een ansichtkaart kunnen komen. Het restaurant is gevestigd in een oude boerderij met wit gekalkte muren. Het type boerderij dat je eigenlijk alleen tegenkomt op Ibiza.

Lees Meer

Bambuddha Restaurant

Restaurant Bambuddha

Restaurant Bambuddha behoort tot de top 5 met de beste restaurants van Ibiza. Het restaurant is gevestigd aan de San Juan Road. Ondanks dat het restaurant enorm succesvol is blijven de koks bezig met het doorvoeren van nieuwe gerechten. Dit is misschien ook wel de kracht achter het populaire restaurant. 

 

Lees Meer

Chimichurri Restaurant

chimichurriAls je de weg volgt richting Cala Conta vanaf de San Jose road, dan kom je langs het restaurant Chimichurri. Dit restaurant is al jaren gevestigd op Ibiza en staat bekend om het heerlijke gegrilde vlees. De meeste bezoekers zijn al tientallen keren langs het restaurant gereden zonder echt naar binnen te gaan.

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?