facebook pixel
Restaurants op Ibiza; Exclusief
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Cotton Beach Club

cotton

Cotton Beach Club is pure perfectie met een prachtig uitzicht over Cala Tarida ten zuidwesten van Ibiza. Deze beachclub is de ideale locatie om te genieten van een prachtige zonsondergang en een heerlijke lunch tussen de middag.

Lees Meer

Blue Marlin Ibiza

blue marlinBlue Marlin is hét voorbeeld van het VIP-leven op Ibiza; heerlijk genieten op ligbedden aan het strand van Cala Jondal, terwijl je jacht 100 meter verderop voor anker ligt in de baai. Blue Marlin staat bekend om de goede feesten, het heerlijke eten en het hoge uitgave-patroon!

Lees Meer

Nikki Beach

nikki beach

Nikki Beach is een prachtige beachclub in Santa Eularia. Vanuit de club heb je een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Naast een fenomenaal uitzicht kan je genieten van heerlijke maaltijden in de hoog aangeschreven beachclub. 

Lees Meer

Amante Beachclub

amanteAmante Beachclub is één van Ibiza's luxe restaurants direct aan zee. Met een prachtig uitzicht over de baai van Sol d'en Serra, vlakbij Santa Eularia, is dit een echte aanrader voor liefhebbers van luxe en heerlijk eten!

Lees Meer

Cala Bassa Beach Club (CBbC)

Calla Bassa Beach Club

De Cala Bassa Beach Club is absoluut één van de bekendste beachclubs op het eiland. De club is gelegen aan één van de fijnste stranden van het eiland: Cala Bassa. De club bestaat uit twee bars, drie restaurants, snackbar en een stukje strand. 

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?