facebook pixel
Mambo Restaurant
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

mamboEén van de bekendste restaurants op Ibiza is Mambo. Geniet in dit restaurant van het dagelijkse ritueel op het eiland. Dit ritueel bestaat uit heerlijk dineren aan de kust met de zonsondergang op de achtergrond.

In het restaurant zit ook één van de bekende bars op Ibiza gevestigd namelijk bar Mambo. Restaurant Mambo is gelegen in San Atonio en staat bekend om het heerlijke eten in combinatie met leuke events. 

 

Reserveer op tijd!

Helaas is het niet heel eenvoudig om een tafeltje te reserveren bij restaurant Mambo. Dit heeft te maken met de populariteit van het restaurant. Mocht je een plekje kunnen reserveren, dan kan je genieten van een gevarieerd menu. Ondanks dat het menu gevarieerd is kom je de diverse gerechten wel vaker tegen op Ibiza. Op de menukaart staan bijvoorbeeld: salades, vis, steak en hamburgers. Een unieke twist in restaurant Mambo is het aanbod uit de Mexicaanse keuken. Denk bijvoorbeeld aan een voorgerecht met nacho’s, aardappelen in schil en quesadillas. Uiteraard is er ook een uitgebreide kaart met toetjes en kan je aan het einde genieten van de beroemde cocktails uit café Mambo.

Heb je zin in een ontspannen ontbijt of lunch? Restaurant Mambo kan dit prima voor je regelen. Terwijl het tijdens het avondeten erg druk is kan je tijdens de lunch vaak nog ontspannen eten zonder drukte.

Tijdens het avondeten wordt je altijd vermaakt door de beats van bekende dj’s. Iedere avond komen de grootste dj’s ter wereld langs om een plaatje te draaien. Van Swedish House Mafia tot Tiësto ze komen allemaal langs om een plaatje te draaien. Het is mogelijk om een speciaal vip pakket te nemen waarbij je vlakbij de DJ booth kan komen. Je kan zo mooie foto’s op Social Media zetten waarbij je op de foto staat met Tiësto! Dit is natuurlijk een leuke afsluiter na een diner in het restaurant Mambo. 

Klik hier voor meer informatie over Mambo Restaurant...

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?