Restaurant op Ibiza; Bambuddha - Ibiza Magazine
Bambuddha Restaurant
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.7 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.70 (5 Votes)

Restaurant Bambuddha

Restaurant Bambuddha behoort tot de top 5 met de beste restaurants van Ibiza. Het restaurant is gevestigd aan de San Juan Road. Ondanks dat het restaurant enorm succesvol is blijven de koks bezig met het doorvoeren van nieuwe gerechten. Dit is misschien ook wel de kracht achter het populaire restaurant. 

 

In de buurt van het restaurant is een grote parkeerplaats. Je hebt zo altijd een plekje om je auto te parkeren. Als je het restaurant binnen loopt, dan is dit de eerste keer absoluut een unieke ervaring. Je hebt het idee dat je binnentreed in een tempel uit Goa. Exotische beelden maken de sfeer helemaal af. Naast het gewone restaurant is er een speciale VIP lounge met tafelkleden van zijde en gouden kussens. Het restaurant voelt direct exotische aan en dit zet de sfeer voordat je gaat dineren in Bambuddha.

De menukaart bij Bambuddha is een combinatie van Mediterrane gerechten met Aziatische invloeden. Een populaire combinatie die je regelmatig tegenkomt in restaurants op Ibiza. De obers zelf hebben absoluut verstand van het eten dat ze serveren. Je kan dus gerust je voorkeuren aan ze doorgeven en ze laten je graag zien welk gerecht bij je past. Je kan zelfs informeren waar alle ingrediënten vandaan komen en de ober legt je dit haarfijn uit.

Maak een keuze uit gevarieerde maaltijden zoals langzaam geroosterd lamsvlees op een gril met vulkaansteen. Of een black angus steak, je kan het zo gek niet bedenken of je komt het hier tegen. Uiteraard kan je ook kiezen uit diverse rijstgerechten met Thaise saus. Naast de diverse gerechten hebben ze een eigen Sommelier die haarfijn de uitgebreide wijnkaart uitlegt. Naast het geweldige eten en drinken is er een cocktailbar. Uiteraard zijn er diverse exotische cocktails die je uitgeprobeerd moet hebben bij een bezoek aan Bambuddha.

Klik hier voor meer informatie over Bambuddha Restaurant...

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?