facebook pixel
Amante Beachclub
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.35 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.35 (10 Votes)

amanteAmante Beachclub is één van Ibiza's luxe restaurants direct aan zee. Met een prachtig uitzicht over de baai van Sol d'en Serra, vlakbij Santa Eularia, is dit een echte aanrader voor liefhebbers van luxe en heerlijk eten!

Vlakbij Cala Llonga met een uitzicht over de baai van Sol d'en Serra en een glas heerlijke wijn in de hand ontstaan de beste vakantiegevoelens die er zijn! Amante Beachclub betekent luxe en kwaliteit. Het niveau van de keukenbrigade is erg hoog en Amante hoort misschien wel bij de beste restaurants van Ibiza. Het menu van Amante Beachclub heeft een mediterraans karakter; heerlijke verse vis en mooi vlees vanaf de grill!

Openingstijden Amante Beachclub Ibiza

Amante Beachclub is geopend van Mei tot en met September vanaf 11:00 uur, voor de kinderen heeft het restaurant een speciaal kids-menu.

Klik hier voor meer informatie over Amante Beachclub op Ibiza...

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?