facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

playa de santa eulariaNaast de prachtige promenade van Santa Eularia ligt het strand. De gemeente heeft hier een prachtig breed zandstrand gemaakt van 20 meter breed en 300 meter lang. De zee is hier altijd schoon en ondiep, waardoor dit strand perfect is om met de kinderen te bezoeken. 

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport naturisten mindervaliden douches

Playa Santa Eeularia ligt tegen de plaats Santa Eularia aan. Het is bereikbaar met de auto, bussen en ferry's van Ibiza Stad en Es Canar. Parkeren is bij het strand erg duidelijk aangegeven.

 

Informatie Playa de Santa Eularia

De zee bij Playa de Santa Eularia is perfect voor kinderen. Natuurlijk kan de zee hier ook ideaal zijn voor de wat minder geoefende zwemmers. Er zijn verschillende watersport mogelijkheden, waardoor je prima vermaakt wordt tijdens een bezoek aan Santa Eularia. Het is mogelijk om vanuit de haven een dagtrip te maken met een boot. De haven ligt vlakbij het strand van Santa Eularia. Het heldere water en de prachtige zandstranden zorgen direct voor het echte vakantiegevoel op Ibiza.

Als je iets verder doorwandelt over de promenade dan kom je bij Playa des Riu de Santa Eularia. Dit strand is maar liefst 90 meter breed en 400 meter lang.  Dit prachtige lichtgekleurde zandstrand ligt bij de uitmonding van de enige rivier op Ibiza. Het strand en de zee is hier net als bij Santa Eularia ondiep en perfect voor kinderen. Het water is zeer rustig, waardoor ongeoefende zwemmers zich hier prima kunnen vermaken. Langs de promenade van het strand liggen verschillende restaurants. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten wandelen richting het centrum van de stad Santa Eularia.

Aan de promenade van Santa Eularia zijn verschillende restaurants te vinden. De promenade heeft een reputatie hoog te houden als het aankomt op een hoge kwaliteit. Eén van de oudste restaurants aan de promenade is het visrestaurant Royalty. Je kan hier ook prima genieten van verse tapas voor de lunch. Heb je zin in de lokale keuken op Ibiza? Ga eens eten bij Ca Na Ribes voor een gezellige sfeer en lekker eten. Een ander beroemd restaurant is het enige Indische restaurant aan de promenade: Kathmandu. Naast lekker eten liggen er ook diverse hotels in verschillende prijsklasse langs de promenade. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?