facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
3.1333333333333 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (15 Votes)

es niu blauDit prachtige strand in het Zuid-Oosten van Ibiza is een heerlijk strand waar prachtig gewandeld kan worden. Het is vrij rotsig, maar hierdoor is het op het strand van Es Niu Blau wel altijd erg rustig, zelfs in het hoogseizoen!

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport

 

Es Niu Blau is gelegen in Santa Eularia in het zuid-oosten van Ibiza. Het strand ligt tussen de plaatsen Santa Eularia en Es Caná. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig op het strand waaronder de verhuur van ligbedden en parasols. Er is een winkeltje en er zijn restaurants en barretjes aanwezig.

 

Bereikbaarheid Es Niu Blau

Het strand is te bereiken met de auto of met de bus vanaf Santa Eularia of Es Caná. Het is slechts twee kilometer van beide plaatsen af en daardoor eventueel ook per fiets te bereiken. Let met de fiets wel goed op in het verkeer van Ibiza! Er is vlakbij het strand van Es Niu Blau een parkeerterrein, het kan hier in de weekend en het hoogseizoen wel erg druk zijn!

 

Informatie Es Niu Blau

Es Niu Blau is één van de meest relaxte stranden van Ibiza en gelegen in een mooie baai vlakbij Santa Eularia. Zelfs in het hoogseizoen kan het op dit strand rustig zijn op sommige dagen. Voor de wat actievere badgast kunnen er waterfietsen gehuurd worden of kan er achter een speedboot met waterski's of de banaan gehangen worden. Langs de kust bij Es Niu Blau kan gewandeld worden richting Cala Martina, een strand verderop.

Bij het strand zijn twee goede restaurants en één goede snackbar. De restaurants zijn tevens open voor een ontbijt en hebben moderne kaart voor het avond eten. Tussen de middag zijn er meer mediterraanse gerechten te bestellen.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?