facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
3.0740740740741 1 1 1 1 1 Rating 3.07 (27 Votes)

cala novaCala Nova is een prachtig idyllische baai vlakbij het resort Es Caná. Het strand is 250 meter lang en 20 meter breed. Het strand is alleen bereikbaar door erheen te lopen of te fietsen. Je komt het strand tegen vanaf de weg richting San Carlos en vervolgens naar Cala Leña. 

parkeren beddenverhuur restaurant watersport mindervaliden douches

 

Informatie Cala Nova

Het strand is goudkleurig en steekt prachtig af bij het azuurblauwe water. Eén van de voordelen van Cala Nova is de windrichting, waardoor het strand perfect is om te surfen. Dit strand is dan ook zeer populair bij de surfers van het eiland.

De omgeving rondom het strand Cala Nova is prachtig met een ruige uitstraling en een heuvelachtige omgeving. Op de achtergrond van het strand zie je pijnbomen, waardoor je ook uitgenodigd wordt om hier eens een wandeling te gaan maken. Zelfs tijdens slecht weer kan het prachtig zijn om een bezoekje te brengen aan Cala Nova. De weg ernaartoe bestaat uit verschillende uitzichten waar je van kan genieten. Tijdens slecht weer is het geen aanrader om de zee zelf in te gaan. De spectaculaire golven kunnen gevaarlijk zijn voor een zwempartij in de zee.

Het is een leuke tip om via het vaste land naar de linkerkant van het strand te wandelen. Je komt hier een kleine grot tegen genaamd Cala Leña. Een leuke tip om eens te bezoeken tijdens een verblijf op dit strand. Het strand Cala Nova ligt in een nieuwe opkomende trendy wijk van Ibiza. Dit betekent dat er ook steeds meer nieuwe trendy restaurants verschijnen.

Het restaurant Cala Nova serveert bijvoorbeeld in een gezellige sfeer heerlijke moderne gerechten. Aan de andere kant van het strand ligt de Atzaro Beachclub. Deze club ligt bovenop een heuvel en heeft meteen een prachtig uitzicht. Je kan hier heerlijke snacks eten en genieten van maaltijden vol verse vis. Het dichtstbijzijnde hotel bij Cala Nova is het resort Es Caná.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?