facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
2.475 1 1 1 1 1 Rating 2.48 (40 Votes)

portinatxVlakbij het resort Portinatx liggen drie prachtige stranden op ongeveer 10 minuten rijden vanaf San Juan. Je kan het strand bereiken met de auto of de bus. Het strand staat uitstekend aangegeven met borden langs de weg. Het resort Portinatx is een populaire plaats om te stoppen tijdens een dagtrip met de boot. 

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport mindervaliden douches

 

Het strand heeft diverse voorzieningen waaronder bedden- en parasolverhuur, diverse restaurants en bars, buitendouches en een winkeltje. Het strand is toegankelijk voor mindervaliden.

 

Informatie Portinatx

Iedere dag komen er met de boot toeristen aan om hier lekker te gaan zwemmen en te genieten aan het strand. De stranden hebben verschillende afmetingen: s’Arenal Gros 170 meter lang en 15-80 meter breed, s'Arenal Petit 60 meter lang en 5-75 meter breed, Playa Porto 40 meter lang en 35 meter breed.

Het panoramische uitzicht op de stranden is werkelijk fenomenaal te noemen. De zee is kristalhelder en dit maakt het water uitstekend om te gaan snorkelen. De rotsachtige kustlijn zorgt ook voor een unieke uitstraling in combinatie met het witte zandstrand. Het strand is veilig voor kinderen en er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd. Bij Playa Porta is er ook nog een verrassing namelijk een kleine grot aan het einde van de weg. Je komt hier ook een vuurtoren tegen naast de grot. Het is prachtig om tijdens de avond een wandeling te maken langs de stranden van Portinatx.

Op loopafstand liggen er verschillende restaurants, bars en winkeltjes langs de stranden. Er zijn ook verschillende souvenirwinkeltjes te vinden. Langs de stranden van Portinatx liggen verschillende hotels. Een aantal resorts zijn zelfs speciaal gebouwd voor families. Een mooi voorbeeld zijn de Del Rey appartementen bij Portinatx. Deze appartementen zijn vriendelijk geprijsd. Eén van de populairste hotels in de omgeving is het Marconfort Hotel El Greco. Dit hotel heeft zijn eigen waterpark en is natuurlijk super populair bij de kinderen. In dit gebied zijn ook veel vakantiewoningen en villa’s te huur. De meeste woningen liggen dichtbij de stranden van Portinatx.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?