facebook pixel
Playa Puerto de San Miquel
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.8666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.87 (15 Votes)

san miguelOp ongeveer 5 minuten rijden van San Miguel ligt Port de Sant Miguel. Lang geleden was dit een haven voor de inwoners van San Miguel. Tegenwoordig wordt de oude haven gebruikt als een bescheiden strand van 100 meter lang en 80 meter breed.

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport mindervaliden douches

 

Informatie Playa Puerto de San Miguel

Het is geen reuze strand, maar wel een mooi strand omgeven met prachtige pijnbomen. Mocht je het niet erg vinden om een stukje te klimmen, dan kan je een prachtige wandeling maken langs de pijnbomen. Het kristalheldere water ziet er natuurlijk ook prachtig uit en het strand is omgeven met kliffen. Het is een aanrader om Port de Sant Miguel te combineren met een bezoek aan de Can Marça grotten.

Port de Sant Miguel is niet alleen bereikbaar met de auto, maar eventueel ook met de bus. De bus rijdt regelmatig op en neer tussen San Miguel en Port de Sant Miguel. Het kleine strand is aangegeven met borden langs de weg en als je met de auto gaat, dan kan je hier eenvoudig parkeren. Ondanks dat het strand niet heel groot is worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Er is bijvoorbeeld een zeilschool en je kan hier terecht om te leren duiken of waterskiën. Rondom Port de Sant Miguel zijn een paar hotels te vinden, maar het kleine dorpje mag niet echt een resort genoemd worden.

In de omgeving van het strand zijn geen echte winkels te vinden behalve een paar toeristenwinkeltjes. Ondanks dat er geen winkels zijn kan je er wel terecht in een aantal uitstekende restaurants en beachbars. Een uniek hotel in de omgeving van Port de Sant Miguel is vooral het hotel gebouwd op de rotsen rond het strand. Het is een aanrader om in het hotel op de rotsen te overnachten. Uiteraard is het ook mogelijk om een hotel in San Miguel zelf te boeken.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?