facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
4.56 1 1 1 1 1 Rating 4.56 (25 Votes)

cala xarracaCala Xarraca is absoluut een topper bij snorkelaars en duikers! Het water is gigantisch helder waardoor het onderwaterleven prachtig zichtbaar is. Neem ook eens een duik in het modderbad links van het strand; perfecte schoonheidsbehandeling voor de huid!

parkeren beddenverhuur restaurant naturisten

 

Cala Xarraca is een klein strand van bijna 100 meter lang en 15 meter breed en voorzien van bedden en parasols welke gehuurd kunnen worden. Het is ook mogelijk om de baai in te gaan met een waterfiets! Er is één restaurant aanwezig.

 

Bereikbaarheid Cala Xarraca

Het strand is eenvoudig te bereiken binnen vijf minuten rijden vanaf de weg naar Portinatx. Om het parkeerterrein te bereiken moet er wel over een steile weg gereden worden, tevens zijn de parkeermogelijkheden beperkt.

 

Informatie Cala Xarraca

De prachtige baai waarin Cala Xarraca is gelegen heeft kristalhelder water en is een absolute hotspot voor snorkelaars en duikers. Daarnaast is het ook één van favoriete locaties van verschillende fotografen door de prachtige natuur, paden en uitkijkpunten rondom het strand. Het is één van de meest geïsoleerde stranden van de kust van Ibiza, maar hierdoor ontstaan prachtige uitzichten. Het strand bestaat uit drie delen; het midden is het drukst en aan de zijkanten zijn nudisten aanwezig. Aan de linkerkant van het strand ligt het modderbad, wat absoluut een helende werking heeft voor je huid!

Op het strand is één restaurant aanwezig wat dezelfde naam heeft als het strand. Dit restaurants is al ruim dertig jaar in bezit van dezelfde familie en biedt een heerlijke kaart met goed eten! Verse vis en rijstgerechten behoren tot de absolute aanraders!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?