facebook pixel
Politie in Ibiza Stad heeft een druk weekend achter de rug
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (9 Votes)
Controles op Ibiza

Het weekend van 17 september 2016 gaat de boeken in als één van de drukste weekenden van het seizoen voor de politie. In Ibiza Stad had de politie haar handen vol aan alle wetsovertreders.

Onterecht wordt er gedacht dat de politie het rustiger heeft aan het einde van het seizoen. De lokale politie heeft 19 personen of bedrijven aangepakt die de wet overtreden. In het weekend van 17 september werd ook illegaal parkeren aangepakt. In totaal werden er 17 voertuigen van de weg gehaald.

 

Auto's zonder eigenaar 

Naast illegaal parkeren zijn er in totaal 11 voertuigen weggesleept omdat ze achtergelaten zijn in de stad. De auto’s zijn al tijden niet meer in gebruik en hebben geen traceerbare eigenaar. Er zijn ook een aantal auto’s weggesleept zonder verplichte verzekering. De auto’s die geparkeerd stonden in de stad zijn stuk voor stuk door de politie gecontroleerd. De auto’s zonder verzekering zijn dit weekend direct in beslag genomen door de politie. 

 

Verkeerscontrole Ibiza Stad 

Er werd in Ibiza Stad ook een grote verkeerscontrole gehouden. Bij deze controle werd er gecontroleerd op rijden onder invloed en jongeren zonder rijbewijs. Een aantal jongeren zijn hierbij opgepakt en krijgen een proces-verbaal. Met de politie actie heeft Ibiza Stad een grote schoonmaak gehouden in de stad. De politie voert regelmatig acties uit aan het einde van het seizoen. De agenten hebben dan wat meer tijd vrij voor de dagelijkse taken zoals verkeerscontroles en het checken van de voertuigen in de stad. Al met al was het een geslaagde actie voor de politie van Ibiza Stad.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?