Ibiza, inspirerende plek om je vakantie te vieren - Ibiza Magazine
Ibiza, inspirerende plek om je vakantie te vieren
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.90 (5 Votes)
Heerlijke wellness vakantie.

Ibiza staat bekend als één van de mooiste en leukste vakantieplekken op Aarde. Er is voor iedereen wel wat te doen. Je kunt op Ibiza een jongerenvakantie boeken maar ook van een natuurreis genieten.

Het is daarnaast een inspirerende plek voor jong en oud. Die unieke afwisseling maakt een vakantie op dit prachtige eiland zo interessant. Daarnaast kan je op Ibiza van yoga, wellness en spirituele activiteiten genieten. Je kunt er ook een yoga vakantie boeken en overwinteren. Het is een vakantie eiland voor jongeren, overwinteraars, levensgenieters, hippies en kunstenaars. Lees meer over de bijzondere vakantiemogelijkheden van Ibiza.

Ibiza, vakantieplek voor jongeren.

Veel jongeren reisorganisaties hebben Ibiza in hun programma jongerenreizen opgenomen. Ibiza is naast onder andere Mallorca en Lloret de Mar één van de belangrijkste bestemmingen voor jongerenreizen in Spanje. Jongeren en jongvolwassenen uit de hele wereld ontmoeten elkaar hier en de party’s gaan tot diep in de nacht door. Als je wilt dansen en feesten, heeft Ibiza je héél wat te bieden.

 

Ibiza, voor een wellness vakantie Spanje.

Als je kiest voor een wellness vakantie Spanje en echt wilt relaxen boek je een vakantiehuis met jacuzzi op Ibiza. Natuurlijk, een vakantiehuis met privé zwembad is ook heerlijk maar in een bubbelbad of jacuzzi kom je echt tot rust. Probeer een vakantiehuis of villa met jacuzzi in de tuin te boeken en als het even kan met zeezicht. Het is de meest ultieme relax vakantie die je je maar kunt indenken. Vind hier een vakantiehuis met jacuzzi in Spanje Naast de mogelijkheid om een wellness vakantie op Ibiza te boeken, kan je ook kiezen voor een spirituele reis. Ibiza is een magisch plek en ideaal voor een spirituele vakantie.

 

Overwinteren op Ibiza.

Het klimaat van Ibiza is ook geschikt om er enkele weken of maanden te overwinteren, zeker als de winter zacht is. In januari en februari ligt de gemiddelde temperatuur op 15 graden en in maart zelfs op 17. In tegenstelling tot veel andere gebieden in Spanje is er in de winter op Ibiza nog voldoende te doen en kun je er ook eenvoudig je dagelijkse boodschappen inkopen. Overwinteren op Ibiza is zo gek nog niet. Informeer eens naar de mogelijkheden om hier of elders in Spanje te overwinteren of een lange vakantie te vieren.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?