facebook pixel
Cocaïne gevonden op strand formentera
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Drugs op strand Ibiza

Afgelopen week is er, na een anoniem telefoontje, op een strand van Formentera maar liefst 83 kilo cocaïne gevonden door de Guardia Civil, verstopt onder planten en zeewier!

De drugs zat verpakt in 3 grote zakken en was verstopt onder diverse planten en zeewier. Na een tip van een anonieme beller heeft de politie de drugs gevonden in het zuiden van het eilandje, op het strand van Migjorn.

 

Guardia Civil op zoek naar meer drugs

Na de vondst van de drugs heeft de Guardia Civil meerdere keren gepatrouilleerd langs de kust in de hoop meer zakken te kunnen vinden, dit is uiteindelijk niet gevonden. Er hebben nog geen arrestaties plaatsgevonden, de waarde van de drugs bedraagt circa 3,5 miljoen. De politie is naarstig op zoek naar getuigen en mensen die meer weten van de cocaïne op het strand van Formentera.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?