facebook pixel
Bootvakantie Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Luxe bedden huren op Ibiza

Spanje is een van populairste vakantiebestemmingen onder de Nederlanders. Laat de typisch Nederlandse autovakantie eens plaatsmaken! 

Kies voor een voor een originele bootvakantie op Ibiza. De uitgelezen kans om Spanje van een andere kant te zien.

 

Balearische eilanden

Samen met Menorca, Ibiza en Formentera maakt Mallorca onderdeel uit van de Balearische eilanden. Met de boot kan je een mooie route varen en zo de prachtigste plekken zien die de vier eilanden te bieden hebben. Bij Barqo kan je heel eenvoudig een boot huren op Ibiza. Om de grote toeristenstroom te vermijden is de mooiste tijd voor een vakantie in dit gebied buiten juli en augustus om.

Begin bij het bekendste eiland van de Balearen, Ibiza. Leg de boot aan bij Benirrás en neem de tijd om te relaxen op het strand. Zoek je meer het bruisende nachtleven? Bezoek dan San Antonio, in het hoogseizoen zijn de feestjes hier op zijn best. Van het drukke feesteiland Ibiza naar het rustige Formentera. De ultieme plaats om even niets te doen. Ga door naar Mallorca en stop daar bij het kleine vissersplaatsje Port D’Antrax varen. Dit is één van de mooiste havenplaatsjes van Mallorca. De perfecte plek om buiten een hapje te eten en te genieten van de zonsondergang.

 

Kustlijn van Ibiza

Met een kustlijn van ruim 200 kilometer is het niet per se nodig om meerdere eilanden te bezoeken. Met alleen varen langs de kust van Ibiza zijn genoeg prachtige plekken te spotten. Bezoek bijvoorbeeld het onbewoonde eilandje Es Vedra. Denk eraan dat je op Ibiza een vaarbewijs nodig hebt om te mogen varen. Een vaarvergunning is op te halen bij Commandacia de la Marina.

Een bootvakantie op Ibiza iets teveel van het goede? Het is ook mogelijk om één dag een boot te huren bij Barqo en een aantal havenplaatsjes langs te gaan. Ook zo zie je het eiland eens in een ander daglicht.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?