facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1.3636363636364 1 1 1 1 1 Rating 1.36 (11 Votes)
Amnesia moet tijdens het sluitweekend eerder dicht

De gemeente heeft bekend gemaakt dat Club Amnesia op Ibiza heeft dit seizoen zo vaak de regels overschreden dat het in aankomend sluitingsweekend slechts tot 01:00 open mag zijn in plaats van de gewenste 07:00.

In het weekend van 1 oktober heeft club Amnesia op Ibiza zich weer eens van de slechtste kant laten zien. Hierdoor heeft de club een vergunning verspeelt waardoor zij in het sluitweekend al om 01:00 dicht moeten zijn, terwijl zij altijd doorgaan tot vroeg in de ochtend!

Amnesia pakt tijdens het closingweekend elk jaar groots uit en blijft doorfeesten tot 07:00, maar Cocoon van afgelopen weekend heeft roet in het eten gegooid. Tijdens dit feest is Amnesia 7 uur later dichtgegaan dan toegestaan was. Dit met alle andere klachten en overtredingen (15 stuks in 2016) zorgt ervoor dat de club écht om 01:00 dicht moet zijn. Normaliter neemt Amnesia het niet zo nauw met de regels en de kans is dan ook aanwezig dat de club gewoon doorgaat, echter bestaat dan de kans dat Amnesia in 2017 3 maanden lang dicht moet blijven. Wij zijn benieuwd!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?