facebook pixel
Hardwell
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)

hardwell ibizaDJ Hardwell is de artiestennaam van de Nederlandse DJ Robbert van de Corput. Hij begon al op 8-jarige leeftijd met het mixen van liedjes op zijn computer. Al snel werd zijn werk opgemerkt door grote dj’s en producers. Op jonge leeftijd krijgt hij al de kans om in verschillende club’s in Nederland te gaan draaien. Hij mag zelfs remixen maken voor verzamelcd’s als Eclectic Beatz en Bubbling Betz. Vanwege de bekendheid door deze cd’s wordt hij steeds vaker gevraagd om te komen draaien als dj. Al snel krijgt hij support van grote dj’s als David Guetta, Dj Chuckie, Laidback Luck en Fedde le Grand. Stadsgenoot Dj Tiësto neemt hem na zijn plaat Zero76 in 2011 mee op tournee. In het buitenland breekt hij al snel door en brengt hij zijn eerste grote hits en singles uit.

 

Hardwell als beste DJ ter wereld.

In 2013 wordt DJ Hardwell tijdens de prestigieuze DJ Mag verkiezingen verkozen tot de beste DJ ter wereld. Terwijl hij in 2011 pas voor het eerst in de beroemde lijst voorkwam. Hij kwam toen binnen op de 24e plaats. In 2012 stond hij op de 6e plaats en in 2013 werd hij voor het eerst uitgeroepen tot de beste DJ ter wereld. Met deze erkenning steeg de bekendheid van DJ Hardwell tot grote hoogte. In 2014 werd hij opnieuw uitgeroepen tot de beste DJ ter wereld en in 2015 stond hij op de 2e plek.

 

Wereldtournee

In 2013 begon DJ Hardwell met zijn eerste wereldtournee. Hij trapte zijn eerste show af in de Heineken Music Hall. In 2014 sloot hij dit tournee af op Madison Square Garden in New York. In 2015 besloot hij opnieuw op wereldtournee te gaan en begon hij dit keer in de Ziggo Dome Amsterdam. Zijn tweede tour kreeg als naam United We Are dit is dezelfde titel als zijn laatste album. Zijn laatste album was een groot succes en stond zelfs in Nederland een week op nummer 1. DJ Hardwell heeft vooral wereldwijd een gigantische fanbase. Met hits als Arcadia, Young Again, Mad World, Perfect World, Run Wild en Dare You heeft DJ Hardwell serieus naam gemaakt in de dancewereld. Hij behoort niet voor niets al jaren tot de categorie beste DJ ter wereld. 

 

DJ Hardwell feesten op Ibiza 

Ibiza is natuurlijk een feesteiland bij uitstek en DJ Hardwell mocht hier zijn eigen feesten organiseren. In samenwerking met de mega club Ushuaïa begon hij zijn eigen show genaamd Hardwell DNA in 2016. Elke dinsdag draaide Hardwell zijn eigen show in elkaar in samenwerking met gastartiesten. Dit deed hij de hele zomer lang ongeacht of hij de dag ervoor nog aan de andere kant van de wereld draaide. Het is niet de eerste keer dat hij een eigen show had op Ibiza. Vorig jaar draaide hij ook met zijn eigen show op Ushuaïa. De shows van DJ Hardwell op Ibiza staan garant voor een hoge kwaliteit. Hij draait hier samen met vrienden die niet de minste dj’s zijn. Tijdens zijn shows neemt hij o.a. Sunnery James & Ryan, Kill the Buzz en Marciano mee.  

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?